Spiritüel arınma

Ruh beden zihin dengelenmesi yolculuğunda birçok farklı teknikle karşılaşıyoruz. Ruhumuzun rehberliği eşliğinde kalpten içselleştirerek yaptığımız çalışmaların en faydalıları olduğu inancındayım. Bulunduğumuz ülke, şehir, ve ortamın enerjisi kollektif bilinç ve tüm kozmos bizimle birlikte titreşiyor. Bazen çok karmaşık gibi gelen tüm bu enerjiler, durumlar ve çelişkiler için kısa süreli de olsa sadece kalbimiz ve ruhumuzun dansı ile titreşerek yol aldığımızda tüm kapıların açıldığı yuksek frekanslari yakalayabiliyoruz.

Frekansımızı yükseltmek ve spiritüel arınma için faydalanabileceğimiz yöntemlerden bazilari;
– Eski bağları koparmak
-Auramızı temizlemek
-Çakraların Dengelenmesi
-Kurşun döktürmek gibi eski samanik rituellerden faydalanmak
-Evinizde enerjisi yüksek bir meditasyon alanı olusturmak
-Kendinizi ve çevrenizi tütsü ve adaçayı ile arindirmak
-Ağaçlara sarılmak doğa ile butunlesmek
-Değerli taşlar ile hem yaşadığımız ortamda hem de vücudumuzda sifa calismalari yapmak
-Sevdiğiniz bir alanda sanatla terapi uygulamak
-Ağlamak arındırır kendinizi özgür ve rahat birakarak aglamak ve arinmak
-Deniz tuzu banyoları ve ayaklarınıza tuzlu su uygulamaları yapmak
-Düzenli spor yapmak
-Holistik beslenme ile bedeninizi zihin ve ruhunuzla senkronize bir şekilde beslemek
-Anın tadını çıkarmak
-Akışa güvenmek
-Karma terapisine gitmek
-Sevdiklerinize sarılmak
-Korkularınızla yüzlesmek
-Ruhunuzu beslemek
-Sukretmek
-Teslim etmek

Tüm bu çalışmalar bizi arındırıp ruh-beden-zihin frekansımızı yükseltiyor.
Gün içinde olumlamalar ile de kendimizi destekleyebiliriz. En güçlü yardım kendi içimizden gelendir.
Bu olumlamalari gun icinde sesli yada icimizden tekrar edebiliriz;

-Baktığım yer yerde güzelliği gerçeği ve olabilirliği görüyorum.
-Akıllıyım kendime güveniyorum ve evrenin arzularımı gerçekleştirmesi için çalışıyorum.
-Bugün tezahür ettiremeyeceğim hiçbir gerçek arzu yoktur.
-Evren daima ihtiyaçlarımı karşılayan en yakın dostumdur.
-Anda olmayı seçiyorum ve akışa güveniyorum.
-Ben bolluğa dürüstlüğe ve sevgiye layık spiritüel bir varlığım.
-Yaşadığım her şey için binlerce kez şükrediyorum.

Hepimiz kendi hayatımızın enerjisel otobüs şoförleriyiz. Dünyada aslında ilk andan son nefesimize kadar gerçekten yaptığımız tek iş bu diye düşünüyorum. Bazen uzun süre yalnız yolculuk yapıp bazen tek tük yolcu taşıyıp, bazen otobüs içinde tıka basa nefessiz kalıp, bazen çok eğlenip, bazen çok bunalıyoruz. Bazen…. Bazen… Bazen….

Spiritüel arınma yöntemleri ile enerjimizi koruma altına alarak otobüsle yaptığımız her yolculukta şoför koltuğunda sevgi dolu kendi iç sesimize kulak verdiğimiz sürece birlikte yolculuk yaptığımız kişiler ve değişik yerler bizlere keyif verecektir.
“Enerjini degistir, hayatini degistir” mesaji iceren bir kitapta gecen bir hikayeden cok etkilenmistim.
Richardin yolculuk hikayesini anlatan bu kitap bizleri enerjisel bir otobus yolculuguna cikariyordu. Hikayede Richard, ortalamanin ustunde kazanan guzel bir evde yasayan bir yoneticidir. Ancak bir gun donup hayatina baktiginda gercekten mutlu olmadigini anliyor. Isi onu mutsuz ediyor ve hayatini sorgulamaya basliyor.
İcsel arayisi ve mutsuzlugu onu aniden isinden istifa etmeye goturuyor. Hayatinda daha once hic otobuse binmeyen Richard artik ozgur oldugu icin sirf meraktan durakta beklemeye basliyor. Cunku artik arabasi yoktur. Tum herseyi sirkete iade ederek yeni bir hayata basliyor. Otobus duraginda sayisiz dusunce ona saldirirken otobus soforunun sesi ile kendine geliyor. “Haydi Richard seni bekliyoruz.”
İsmini de nerden biliyordu. Ne kadar acaip bir otobustu. Yarim saat sadece yollari izliyor ve hic konusmuyor. Bu arada sofor digerleriyle sohbet ediyor. Otobusde 3 kisi daha var.
Richard soforun bazi duraklarda durmadan yola devam ettigini gorunce sasiriyor.
-Hey Richard yolculuk nasil gidiyor uzun zamandir seni bekliyoruz.
-Eee Ben biraz dalgin ve saskinim.
-Evet anliyorum. Hakkinda cok sey biliyorum. Merak etme alisirsin. Bu bildigin otobuslere benzemiyor. Yolculuk amacimiz farkli. Enerjisel degisim ve hayatlarini yeniden insaa etmek isteyenlerle yolculuk yapiyoruz. Kisinin bunu gercekten hak etmesi gerekiyor. Sanslisin ki buradasin.
-Ben aslinda artik issizim. Ve tam olarak ne yapmak istedigimi bilmiyorum. Sadece ozgur hissediyorum.
-Kendini yolculuguna teslim etmelisin. Zamanla hersey yoluna girecektir. Otobusde herseyi konusuyoruz,deneyimliyoruz, ve ogreniyoruz.
Richardi ilk gun aksam evine biraktilar ve yarin gorusumek uzere dediler. Richard icin farkli bir donem baslamisti.

Hikayenin ozunde; Richard 6 ay kadar bu otobusle yolculuk yapiyor. Kitapta otobus evrenin enerjisel yasalarina gore hareket ediyor. Otobus yolculugunda; icsel yolculugumuzda kendimizle tanisma, barisma, gercek saf arzularimizi bulma konularina yer veriliyor. Richard basta kendisiyle cok ugrasiyor. Sofor ile olan sohbetleri uzun suruyor. Cok sonradan fark ediyor ki hergun bazen arada gun icerisinde degisen kisiler Richardin kendi enerjisi ve zihinsel frekansi ile kendine cektigi kisiler oluyorlar. Yolculuk arkadaslarindan aslinda tamamen kendisi sorumlu. Richard bunu fark ettigi anda gercek hayatinda soforun sadece kendisi oldugunu , kimseyi suclamamasi gerektigini, her ne olursa olsun kendisi ile yuzlesmesi gerektigini ogreniyor.Richard yolculugun sonunda icsel benligi ile bulusup huzuru yakaliyor. Gercekten ne yapmak istedigini biliyor sevgi ve umutla hayata bakiyor.

Herkes icin bu zaman cok farkli olabilir. 2yil, 1 ay, 5yil, biz farkinda olalim yada olmayalim enerjimiz degistigi surece hayatta yeni kapilarimiz aciliyor.
Richardin hikayesi bize ornek olsun, gercekten bu haytta ne yapmak istiyorsunuz. Kendi icinizde yolculuga cikmaya hazir misiniz?

Enerjisel yaptigimiz tum calismalar Bu dunya uzerinde yasadigimiz tum saniyeler ve topladigimiz tum iyi ve kotu karma sadece sonrasi icin bir zemin hazirliyor. Olumun sadece yeni bir baslangic oldugunu ruhun yolculugunun sonsuz oldugu inancindayim. Bircok spirituel ogretide oldugu gibi Dunyada sadece misafir oldugumuza inaniyorum. Richard bazi testleri geciyor farkinda olmadan ayni kisileri tekrar gormuyor. Bazi yolcularla ise surekli karsilasiyor. Her bir yolcunun onun spirituel evrimi ile ilgili testler oldugunu cok sonradan anliyor. Bizim zihnimizdeki zaman kavrami ile tum evren ve kainatin zaman diliminin ne kadar farkli oldugunu dusunurum. Sonucta kendi icinizde ilerliyor ve bazi sorunlarinizi cozduyseniz bu zaman dilimi ile ilgili fazla endiselenmeyin cunku bizim dunyada gecirdigimiz kocaman 80yil bile tum kainattaki yolculugumuzda kucucuk bir parcayi kapliyor. Sadece saf arzunuz ve bir adim yeterli olacaktir donusmek kendi icinizdeki en saf halinizle tanismak ve akil beden ruh olarak arinmak icin.
Belkide otobus sizi evin onundeki durakta coktan sizi bekliyor hazir misiniz enerjisel bir otobus yolculuguna…

2171750cookie-checkSpiritüel arınma

1 Yorum

  1. Sevgili Aria,

    Yazınızı zevkle okudum. Frekansımızı yükseltmek ve spiritüel arınma için yazdığınız maddeleri tebessümle okudum ☺️ Bana rehberliğiniz süresince bazılarını beraber yaptık bazılarını ise ödev verdiniz. Çıktığım bu enerji Yolculuğumun daha ilkgününden herşey değişti.
    Herşey aslında ortadaymış ve hemen oradaymış; benim için ve herkes için. Bu kadar kolaymış. Buna vesile olduğunuz için sonsuz şükran duygularımı kabul edin lütfen.
    Akışa güvenmek çok güzel, akış çok güzel
    Sevgiler

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.