Spiritüel Mesajlar

Hayatın akışı ve olayların hızı bazen anlık mucizeleri ve sevgi bağlantılarını görmemize engel oluyor.

Herbirimiz evrenin birer parçası olarak evrenle bağlı varlıklariz ve evrenden sürekli mesajlar alıyoruz.

 

Bu mesajlar bazen Dünyadaki akışımıza yardımcı olmak , bazen kaybettiğimiz sevdiklerimizden bir sevgi dokunuşu, bazen bulduğumuz bir obje ile, hayvanlar aracılığı ile ve çok farklı yollarla bizlere destek olmak için geliyor.

Şimdi 3 kez derin nefes alın ve hayal edin. Kaybettiğimiz  sevdiklerimiz için tabii ki çok üzülüyoruz.

Peki Cennetten zaman zaman bizi ziyarete geliyorlar desem inanır mısınız…

işte sevdiklerimizin bizi ziyaret ettiğine dair işaretler…

-En yaygın fiziksel işaret etrafta bulduğumuz bozuk paralardır. Hem size parlayarak kolay görünebilir hem de kolay hareket edebilirler.

-Bazen dikkatimizi çekmek, bize mesaj göndermek için kuşlar aracılığı ile bizimle iletişim kurabilirler.

-Bazen aniden etrafta güzel bir yemek kokusu duyarız. Belki de bu büyükannemizdir.

– Çiçek kokusu kendi kullandıkları parfüm gibi kokularla bize yaklaşırlar.

-Bazen arkamızdan birinin geldiğini ya da yanımızda birinin oturduğunu hissedebiliriz. Fiziksel bir görüntü olmasa da bu sevdiğimiz ruhlardan birinin ziyareti olabilir.

-Rüyalarımızda bizleri ziyaret edebilirler.

-Bazı medyumların onlarla konuşma yetenekleri vardır.

-Sevdiğimiz ruhlar bizi ziyaret ettiğinde çok hassas oluruz. Vücut ısımızda artış, içerden ve dışardan batma, karıncalanma hissi olabilir.

-Zaman zaman biz farkında olmadan bizleri korurlar. Küçük dokunuşlarıyla bizleri, bazen tehlikeli insanlardan, bazen de ani kazalardan ve kötü olaylardan bazen de büyük felaketlerden korurlar.

-Işık patlamaları, ışık hüzmeleri şeklinde, bazen de fotoğraflarda bizlere görünebilirler.

-Kaybolan eşyalarınızı sonradan aniden bulabilirsiniz. Onlar size tatlı şakalar yapıp yardım edebilirler.

-Bazen de sevdiklerimiz müzik ve tv ile bizimle iletişim kurabilirler. Yolda arabayla giderken radyoda kaybettiğimiz bir sevdiğimizi hatırlatan bir şarkı aniden çalabilir.

Belki de hayatınızda bu tarz deneyimleriniz hep oldu ya da yakında olmak üzere.

Onların gittikleri boyutta mutlu olduklarını zaman zaman sizinle iletişime geçebildiklerini düşünün.Onlara sevginizi her zaman gönderebilirsiniz. Sadece fiziksel olarak göremiyorsunuz. Ama onlar enerji olarak daha güçlü bir bağ ile varlıklarını sizinle bir tutmaya devam ediyorlar. Onların Evrende var olduklari bilinci ve kalpten kuracağınız bağ ile onlarla sonsuz bir iletişimi daha güçlü yakalayabilirsiniz.  Bazı ruhlar, Dünyadaki görevlerini bitirdikten sonra enerji boyutunda daha güçlü çalışmaya başlıyorlar. Onlar  sizi hep neşeli görmek istiyorlar.

Siz de onlar için dua edebilirsiniz.

Ruhun huzuru için…

Boyutlar arasi gecişlerinin kolay olmasi için…

Görevleri için…

Ölüm;  duyduğumuzda en fazla korktuğumuz kelimelerin başında. ölüm sadece bir form değişikliği ve Ruhun yolculuğunda bir başlangıç noktası.

Bugün birçok şifacının, yazarın, şairin, sinemacıların, kaybettikleri yakınları  ya da rehber ruhları ile iletişim içinde olduğunu biliyoruz. Bazıları şifa için yardım alırken, bazıları ilham için destek görüyor.  Sinema tarihinde   ölüm, yeniden doğuş, öte alemle ve ruhlarla bağlantı konularına özel yer verilmiştir. Bizi en ok etkileyen sahneleri kalbimize işlemiştir.

Yakınını kaybeden ve Dünyadaki sınavına devam eden Ruh, terapiler ile bir nebze de olsa travmasını atlatabilir. Zamanla herşeyi daha da icselleştirerek tamamen şifalanabilir.

Spiritüel inanca göre Ruh, sınavları için, tekrar tekrar Dünyaya gelir. Almanya’da ödül almış, espirili bir dille yazılmış  “Kötü Karma” isimli kitapta, çok yoğun calışan bir tv sunucusunun, ölümü sonrası gittiği boyutlardaki deneyimleri, tekrar Dünyaya gelişi ve iyi karma toplayarak kızını görebilme mücadelesi ve maceraları anlatılıyor. Birçok yazar ve sinemacı bu konuyu eserlerinde işliyor. En sevdiğim filmlerden biri olan sevgili Darren Aronofsky nin Fountain filminde ise bu dünyada eşini kaybetmek  üzere olan bir bilim adamının, eşi ile olan ruhsal aydınlanma yolculuğu ve karmalari anlatılıyor.

Yine beni Karma konusu ile ilgili en çok etkileyen filmlerden biri “I Origins” tır. Filmde moleküler biyolog  Ian’ın, insan gözünün evrimi ile ilgili olan araştırması,  Ian’ın bilimsel kişiliği, gecirdiği Ruhsal dönüşüm anlatılıyor. Ian, karmaya ve tekrar Dünyaya gelişe inanmıyor. Sofi ile tanışması, yaşadığı büyük Aşk ve onu kaybettikten sonra yaşadığı travmalar filme konu oluyor. Ian, Hindistan’a kadar uzanan yolculuğunda Sofi’yi tekrar buluyor. Ama başka bir bedende aynı ruh ile karşılaşıyor. Ve artık inanmaya başlıyor…

işte ruhunuzun reankarne olduğuna dair işaretler…

-Sezgi gücünüz yüksektir. Bazı olayları önceden hissedebilirsiniz. Toplumsal olayların ardındaki gercekleri daha derinlemesine anlama yetisine sahipsinizdir. Sezgisi güclü ruhlar baska boyutlar ve paralel evrenlerle bağlantı içinde olabilirler. Ve başka gezegen ve galaksilerden varlıklarla iletişim kurabilirler. Diger kişilere göre çok daha hassas olurlar.

-Dejavu olayını sık yasarlar. Örneğin tatile baska bir  ülkeye gittiginizde, ilk kez gitseniz bile, daha önce aynı yollardan, şehirden gectiğinizi hissedebilirsiniz. Bu başka bir zaman diliminde başka bir bedende orada yaşadığınıza bir işarettir.

-Enkarne ruhlar cok duygusal ve hassas olurlar. Bu Dünyaya barış ve sevgi getirme misyonlari olduğunu düşünürler. Bazen Dünyada çok acılar ve zorluklarla karsılaşabilirler. iç enerjilerini yenilemek için çok zor zamanlar gecirebilirler.

-Eski ruhlar kendilerini coğu zaman bu dünyaya ait hissetmezler. Hayatları boyunca ait oldukları bir yuva ararlar. Bazen kendilerini uzaylı gibi hissederler.  Dünyadaki aktiviteler için isteksizlik duyabilir zaman zaman depresyona girebilirler. Ne zaman ki bu Dünyadaki ruh aileleri ile tanışırlar ve kavuşurlar, yolculukları büyük anlam kazanır.

-Bazı ülkelere karşı özel bir ilgi duyariz. Ruhumuzun oraya gitme isteğini çok güclü hissederiz. Nereyi gezerseniz gezin bazı yerler kalbinize dokunur. Burası gecmis zamanda hayatınızı gecirdiğiniz yerdir.

Benim bir önceki bedenimde Hindistan’da doğmam, bu bedenimde Türk bir ailede dünyaya gelsem de Hint kültürü ve yemeklerine, ülkeye karsi aşırı bir ilgi ve sevgi özlem duymam gibi.

-Derin sohbetleri severler. Eski bir ruhsaniz daha derin sohbetler ararsınız. Arkadaşlarınız sizinle şakalaşabilirler. Onlarin dedesi  ya da büyükannesi gibi davranabilirsiniz. Evren, psikoloji, bilim, uzay, tarih, doğa ve sanat sizi her zaman çeker.

-Rüyalarınızda mistik yollarla, terapilerle , eski yaşamlarınızı hatırlayabilirsiniz. şifalandırabilirsiniz.

Bu bedenimizde anlam veremediğimiz blokajlarımız korkularımız olabilir. Içimizde ilerleyişimize ruhsal olarak aydınlanmamıza engel olan;  Öfkemiz, korkular, huzursuzluk, iletişim sorunları, ego, superego, olumsuz kayıtlarımız çok eski olabilir. Korkular,  öfke, çözülmemis  sorunlarımız ve travmalarımız bir önceki yaşamlarımızdan kalmış olabilir. Su, ateş, ölüm, kaybetme, evlilik korkusu gibi…  Önceki yaşamlarımızdaki ölüm şeklimiz, korku ve travma olarak bilinç altımızda ve çakralarımızda enerji bedenimizde kodlaniyor. Bunları düzenli terapiler ile çözebiliriz.  Ruhumuz testleri geçene kadar yüzleşmeye devam ediyoruz. Ve tekrar tekrar tekrar Dünyaya geliyoruz.

Karmik akrabalarımız,  önceki yaşamdan kalan test ve çözülmemiş  sorunlar, askıda kalan kişiler ve ilişkiler ile tekrar karşılaşabilirsiniz.

Tüm bu hisler, deneyimler sizlerle Yüce Yaradan’ın Sevgi Enerjisinin,  şifa elinin bir dokunuşudur.

Tüm kainattaki yolculuğumuzda kaç kere Dünyaya geldiysek  Ne kadar iyi ya da Kötü karma yaşadıysak hepsi Ruhumuzun evrimi, yükselmesi  ve yuvaya dönmesi, Yüce Yaradan’a ulaşması içindi… Tüm karmalarınızı sevgi ile şifalandırın. Yolculuğunuzda şu ana odaklanmak, keyif almak, mutlu olmak ve aşkın sevginin ilahi gücün ışığı olmak için lütfen kendinize bir şans verin.

Spiritüel mesajlara,  Ruhunuzun sesine inanin. iç sesinizle kalbinizin yönlendirmelerini takip edin. işaretler;  sizi doğru şifacıya, uygun işe, ideal sevgiliye, karmik akrabalarınıza, en derininize ve ışığa, sevgiye, ilahi aşka götürecektir.

Her adımda ve nefeste, evrenin sonsuz sevgisi size rehberlik etsin…

Aria A

 

 

2176170cookie-checkSpiritüel Mesajlar

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.