Spor basınından boykot

TSYD’den ”Fenerbahçe’nin ilk maçına gitmeyelim” başlığıyla yapılan açıklamada, TSYD’nin çağrısı üzerine dün akşam Levent’teki genel merkez tesisinde toplanan spor gazetecilerinin ortaklaşa kararının, ”Fenerbahçe’nin Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki ilk maçına gitmeyelim” olduğu bildirildi. TSYD’nin de bu kararı desteklediği ve uygulama için üzerine düşen görevi yerine getireceği belirtildi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 21 Temmuz’da oynanan Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçında yaşanan olayların kabul edilemez nitelikte olduğunu bildirilen ve ileride çıkabilecek daha vahim olayların da habercisi şeklinde gören spor gazetecileri, ilgilileri ve yetkilileri göreve çağırdı.

TSYD, toplantıda ortaya çıkan görüşler ve alınan kararlarla ilgili olarak, ”Fenerbahçe’nin zor bir dönemden geçtiği biliniyor. Bu, hepimizi üzen bir gelişme. Ancak bundan sanki spor medyası sorumluymuş ya da bir payı varmış gibi tepki göstermek haksız ve anlamsız. Üstelik, bu şekilde hiçbir yere varabilmek mümkün değil. Tam tersine bu gibi haksız tepkiler, Fenerbahçe’nin durumunu daha da zorlaştırıyor.

728120cookie-checkSpor basınından boykot

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.