Sörfünü köpek balığı dişledi

1.5 metrelik köpek balığının Simon Letch adlı 40 yaşındaki sörfçünün sörfünü ısırdı, Letch’e bir zarar gelmedi. Letch, bir saat sonra başka sörfçülerle birlikte tekrar denize girdi.

Sörfün üzerinde oturur durumdayken köpek balığının aniden önden gelerek sörfün ucunu ısırdığını kaydeden Letch, kendisini sörfün arkasına doğru kaydırarak, sörfün burnu ile suya vurmaya başladığını, balığın ilgisini yitirerek uzaklaştığını söyledi. Paniğe kapıolmadığını kaydeden sörfçü, dalga gelene kadar sörfün üzerinde kıyıya doğru yüzdüğünü, ilk dalga ile de sörf yaparak hemen kıyıya çıktığını söyledi.

Saldırıdan bir saat sonra dalgalara tekrar atlayan Simon Letch’in sörfünde köpek balığının ısırığından meydana gelen diş izleri kaldı. Letch, sörfün kız arkadaşının 40. yaş günü hediyesi olarak verildiğini, sörfü kullanmaya devam edeceğini söyledi.

İlgililer sahilde yüzmeyi yasaklayarak köpek balığını bulmak için denizde jetskilerle 3 saat araştırma yaptı ancak balığın izine rastlamadı. Bunun üzerine Simon Letch ve sahilde bekleyen 20 kadar sörfçü tehlikeye aldırmayarak denize atladı. 

FOTOĞRAF: Simon Letch, köpek balığının diş izlerini taşıyan sörfü ile

1104310cookie-checkSörfünü köpek balığı dişledi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.