İstanbul’da gizli bir geçit bulundu

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, piyasada ünlü markaların taklit ürünlerinin satışının yapıldığını belirledi. İstihbarat üzerine harekete geçen polis ekipleri, Eminönü Gedikpaşa’da bulunan bir ayakkabı imalathanesine operasyon düzenledi. Operasyonda, firma sahibi ve çalışanların direnç göstermesi üzerine İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri ve Çevik Kuvvet ekiplerinden oluşan 50 kişilik bir polis ekibi operasyona katıldı.

Bugün gazetesinde yer alan habere göre; İmalathanenin ön kısmında kendi marka ayakkabılarının imalatını yapan firma sahiplerinin, içeride gizli bir geçitle ayrı bir imalathane daha kurdukları tespit edildi. Polis ekipleri bu gizli geçitten içeri girdi. Geçidin sonunda içinde 300 kişinin çalıştığı dev bir imalathane olduğu anlaşıldı.

Firmanın bu gizli imalathanede Gucci, Dolce Gabana, Lacost, Nike, Adidas, Convers, Levis gibi dünyaca ünlü markaların taklit ayakkabılarını imal ettiği ve piyasaya sürdükleri belirlendi. Yapılan operasyonda firma sahipleri olan A.E. ve B.E. hakkında adli tahkikat başlatılırken, piyasaya satılmak üzere hazırlanmış 12 bin çift marka sahte ayakkabıya el konuldu.

1322600cookie-checkİstanbul’da gizli bir geçit bulundu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.