‘İstikbal mücadelesi içindeyiz’

Şimdi bunun mücadelesini verdiklerini ifade eden Başbakan Erdoğan, ”demokratik, Şimdi bunun mücadelesini verdiklerini ifade eden Başbakan Erdoğan, ”demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan cumhuriyetimizi, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmaya çalışıyoruz” diye konuştu. 


Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü kutlamalarına katılan Erdoğan, geçmişte ortaya çıkan kahramanların, vatan için namus mücadelesi olarak gördükleri bir istiklal mücadelesi başlattıklarını anlatarak, ”alınlarının akıyla bu mücadeleyi, neticeye erdirdiler” dedi. Erdoğan, sözlerini şöyle devam etti: 


”Bizler de milletimizin bize verdiği görevi, boynumuzun borcu olarak görüyoruz. Ülkemiz için her şeyden daha önemli olan adalet ve kalkınma mücadelesini alnımızın akıyla sürdürmeye çalışıyoruz. Geçmişte, milletimizin topyekun verdiği mücadele, istiklal mücadelesiydi. 


Bugün, bizim istiklalimizi korumakla birlikte vermemiz gereken mücadele ise istikbal mücadelesidir. Biz şimdi bunun mücadelesini veriyor, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan cumhuriyetimizi, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmaya çalışıyoruz. 


Bugün artık hepimiz geleceğe, istikbale tam bir öz güvenle, emin adımlarla yürüyoruz.” 

1038970cookie-check‘İstikbal mücadelesi içindeyiz’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.