Striptiz yaparım dedi, hocalıktan kovuldu

İngilizce öğretmeni, daha sonra şaka yaptığını, amacının öğrencilerine sosyal gerçekliği öğretmek olduğunu söylemesine karşılık işine tekrar geri alınmadı.

Kaliforniya Eyaleti’ndeki Modesto kentinde bulunan Enochs Lisesi’nde görevli İngilizce öğretmenin adı açıklanmadı. Lisede görevli 40 civarında İngilizce hocasından biri olan ve stirptiz yapmak veya yumurtalıklarını kiraya vermek önerisinde bulunan öğretmenin kovulmasına, öğrenci velilerinden Anna Geisen adlı muhafazakâr ve dindar bir ev hanımı sebep oldu. Oğlunun hocasının sözlerinden etkilendiğini, hocasını striptiz yaparken görmeyi hayal ettiğini ileri süren ebeveyn Geisen’in şikâyeti üzerine adı basına açıklanmayan İngilizceci bayan hoca apar topar liseden kovuldu.

Haber, Kaliforniya Eyaleti’ndeki liselerde bütçe açığı nedeniyle tensikatların (işten çıkarım) arttığı şu günlerde, öteki hocaların daha dikkatli söz sarf etmek üzere sınıflarına tedbirli girmelerine yol açtı.

Öte yandan adı açıklanmayan ve şakası yüzünden işsiz kalan 30 yaşındaki genç bayan hocanın sınıfında dediği gibi striptiz yapıp yapmayacağı merak konusu olunca, Amerikalı paparazzi gazetecileri olayın peşine düştü.

1501390cookie-checkStriptiz yaparım dedi, hocalıktan kovuldu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.