Üstsüz fotoğrafı başını ağrıtıyor

Gloria de Piero, 15 yaşındayken çektirdiği fotoğrafları ele geçirmeye çalışan haber ajansını sert dille eleştirdi.

İlgili HaberlerÜniversitede kıyafet düzenlemesine çıplak protestoİlgili Konularİngiltere
İşçi Partili milletvekili, internetteki bloğunda, adını vermediği ajansın, bulvar gazetesi gibi tutum takındığını ve fotoğrafları ele geçirmek için binlerce sterlin para vaat ettiğini yazdı.

De Piero, BBC’ye yaptığı açıklamada bu fotoğrafların kişisel hayatının bir parçası olduğunu ancak yayımlanmaları halinde, çok zor durumda kalacağını anlattı.

İngiliz milletvekili, çok büyük bir yoksulluk içinde yetiştiğini, yaşıtları gibi olabilmek ve para kazanmak için 15 yaşındayken üstsüz poz verdiğini dile getirdi; “böyle fotoğrafların bulunmasının ardında, yoksulluğa ve yoksul büyümeye dair birşeyler var” dedi.

Gloria De Piero, siyasetin sadece, gençliğinde bu alanda mesleki planları yapanlara açık olmaması gerektiğini; tüm ülkeyi, toplumun her kesiminden kadınları da temsil etmesi gerektiğini vurguladı.

İngiliz milletvekili, bloğundan bir de çağrıda bulunarak söz konusu fotoğrafları bulma avına son verilmesini ve seçildiği gibi, milletvekilliği görevini yapmaya devam etmesine izin verilmesini istedi.

849330cookie-checkÜstsüz fotoğrafı başını ağrıtıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.