Sütyenleri az daha indireceklerdi…

Wisconsin Eyaleti’nin Milwaukee kentinde 100 yıllık bar-restorantın elli yıldır sürdürdüğü gelenek nedeniyle, bara gelip ¨kafa bulan kadınlar¨ sütyenlerini çıkartıyor, garsona veriyor, garson da sütyenleri tavana çiviliyordu. Barda şimdiye kadar sayısı bine yaklaşan yüzlerce her cinsten, her ölçüde sütyen birikmişti.

Barın sahibesi, 87 yaşında olan Bayan Marcy Skowronski’nin başlattığı bu sütyen asma geleneği yüzünden Holler House adlı bar-restorantın müdavimleri çoğalmıştı. Müşteriler sırf sütyen asılı barda buluşmak üzere birbirlerine randevü veriyordu. Erkek müşteriler, ¨Akşama 90 beden dantelli altındayım, orada buluşalım¨ diye arkadaşına masa tarifi bildiriyordu. Birçok kez ulusal ve dünya basınında yer alan bu barın sütyenleri, bir yangına sebep verecek diye kent itfaiyesinin raporu açıklanınca mesele davalık oldu ve Holler House açtığı davayı kazandı. Zira mahkeme ¨Asılı sütyenler olmazsa bu işyeri iş yapamaz¨ diye hüküm beyan etti.

Bu haber yerel basında yayımlanınca, bugüne kadar yolu bara düşmemiş olan bayanların tamamı oraya giderek birkaç kadeh devirdikten sonra sütyen çıkartıp, garsona ¨Benimkini de asar mısın tavana?¨ diye rica etmeye başladı.

1550760cookie-checkSütyenleri az daha indireceklerdi…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.