Sudden Exit ilk turu kolay geçti

Katıldığı festivallerdeki enerjik performansları ile Türkçe konuşan toplum içinde adını sıkça duyuran müzik grubu Festival’de ülke ülke birincisi olma durumunda Almanya’da gerçekleşecek olan büyük bir müzik festivali “International Final In Germany”de yarışacak. 


Vokalde Sevtap Işık, gitarda Aram Taha, bas gitarda Ceyhun Can Güner, davulda Murat Hiçdönmez  ve klavyeli çalgılarda Cömert Şentürk’ten oluşan Sudden Exit, 5 yıl önce kurulmuş ve Day-Mer Kültür ve Sanat Festivali, Guitareast Festival gibi etkinliklerde bir çok solo konserler de vermişti.


Bu yıl 15. düzenlenecek olan Emergenza Music Festival’i henüz albüm çıkarmamış topluluklara sahne düzeni ve konser verme fırsatı tanıyor.


Değişik ülkelerdeki 150 ayrı kentte düzenlenen yarışmalardan oluşan festivale katılmak isteyen topluluklar, diledikleri dilde bestelerini seslendirebiliyorlar.
 
Her kentten en fazla 5 topluluğun katılabildiği yarışmalarda izleyiciler, bütün toplulukları dinledikten sonra, beğendikleri topluluğun bir üst tura geçmesi için oy kullanıyorlar. Kent birincilerinin belirlenmesinden sonra internet üzerinde yapılacak olan oylamalarla da ülke birincileri tespit ediliyor. Ülke birincileri de Almanya’da gerçekleşecek olan büyük bir müzik festivali “International Final In Germany”de yarışacak.

820540cookie-checkSudden Exit ilk turu kolay geçti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.