SunExpress de Londra’ya 28 Nisan’da uçuyor

Londra’nın Stansed Havaalanı’ndan 28 Nisan tarihinden itibaren İzmir ve Kuzey Kıbrıs’da yer alan Ercan Havaalanı’na yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte yeni seferler ekleneceğinin açıklayan SunExpress Ticaret Direktörü Michael Buck, “Yeni bir pazara yeni seferler eklemek her zaman bir risktir. Ancak İngiltere’de hem seyahat şirketlerinden hem de SunExpress yolcularından iyi geri dönüşümler aldık. Bizim müşterilerimizin yüzde 80’i İngiliz vatandaşlarından oluşuyor. Yaz aylarına doğru girilirken, bu iki ana tatil merkezine yaptığımız seferleri artırma kararının doğru olduğunu düşünüyoruz.” dedi.


Yapılan açıklamada, SunExpress’in Londra’nın Stansted Havaalanı ile İzmir ve Ercan’a haftada Salı ve Cumartesi olmak üzere iki sefer daha ekleneceğini, uçuşların ise akşam 18:30 saatlerinde olacağı açıklandı. SunExpress, İzmir ve Ercan’a Pazartesi ve Perşembe günleri uçtuğu mevcut seferlerine yine devam edecek. SunExpress, Ercan Havalimanı’na İzmir’e indikten sonra uçacak.


Sefer sayısını artırma kararının İngiltere’nin Türkiye’ye tatile giden ülkelerin başında geldiğini ve gelen aşırı taleplerden dolayı kaynaklandığını açıklayana SunExpress yetkilileri, özellikle İzmir, Antalya ve Ege sahilinde bulunan tatil merkezlerinin önemli İngiltere ve İrlandalı vatandaşlar için önemli tatil merkezlerinden biri haline geldiği belirtildi.
 

801530cookie-checkSunExpress de Londra’ya 28 Nisan’da uçuyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.