“Süper iyi günler!”

Tiyatrokare, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde çok önemli bir projeye ışık yakSÜPER İYİ GÜNLER!

Asperger sendromu taşıyan Christopher Boone’un sıradışıöyküsünü anlatan SÜPER İYİ GÜNLER, dünyanın bütün asal sayılarını ve başkentlerini ezbere bilen 16 yaşındaki bir gencin, insan ilişkilerinin gizemini çözmesindeki yolculuğunu anlatıyor. 

Mark Haddon’un aynı isimli  2003 Whitbread Ödüllü romanı dünyada milyonlarca kişi tarafından okunduktan sonra, SimonStephens tarafından oyunlaştırılmış ve Broadway, Londra sahnelerinde çok ses getirmişti. TonyOliver Ödülleri başta olmak üzere pekçok ödül alan oyun, dünyada birkaç ülkeyle eş zamanlı olarak  2018 Sonbaharı’ndan itibaren Ford Otosan’ın ana sponsorluğunda, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Beko gibi kurum ve kuruluşların da desteğiyle Uniq İstanbul’da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Nedim Saban’ın dilimize kazandırdığı ve yöneteceği projeninkoordinatörü ve ikinci yönetmeni ise Halim Ercan. Oyunun oyuncu ve tasarımcı kadrosu yakında belirlenecek. Oyun, Türk Tiyatrosu’na yenilik getirecek bir bakış açısıyla, oyunculuk, koreografi ve teknolojiyi harmanlayarak üç boyutlu animasyonlar eşliğinde özel bir dekor içerinde  sahnelenecek. 

DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ’NDE  BASINTOPLANTISI

Tohum Otizm Vakfı’nın çözüm ortağı olarak yer aldığı proje, Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde basına Uniq İstanbul Çinili Köşk’te  bir sabah kahvaltısıyla otizme mavi ışık yak.

Toplantıya Tiyatrokare adına Nedim Saban (Genel Sanat Yönetmeni), Halim Ercan (Proje Koordinatörü), Uniq İstanbul adına Sonay Yücel (Genel Müdür), Tohum Otizm Vakfı adına Betül Sencer Özen adına  Serkan Özerbay (Pazarlama İletişimi Yöneticisi ), Gülay Teköz (Pazarlama İletişimi Ekip Lideri) ve proje destekçileri arasında yer alan Beko adına Pınar Gedik (Marka ve İletişim Grup Yöneticisi), Berna Alkan Koç (Sponsorluk ve Marka İş Birlikleri Yöneticisi) ka

2174410cookie-check“Süper iyi günler!”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.