Taciz

Çok tehlike var.Düşünemeyeceğimiz kadar çok. Öldürülüyor, kayboluyorlar.Kaybolunca öldü sanıyoruz. “Bir cani öldürdü,ya da su birikintisine düştü” diyoruz.”Ne acımasız değil mi hayat” diyoruz.

Daha farklı teknikleri de varmış çocuk canavarlarının.Içlerinde Türk çocuklarının da bulunduğu yaklaşık 2,5 milyon çocuktan büyük kısmı maalesef merkezi Uzakdoğu olan fuhuş batağına sürükleniyormus.Erkek ve kız çocuklar her türlü pis emellerine alet ediliyormuş

Keşke bunlar olmasa.Hepsi kötü.?

Ancak anneler babalar çocuklarımızı yeterince sıkı tutuyormuyuz?

Hayır gözümüzden kaçıyor bazı şeyler. Ben görüyorum yolda yürürken bazen çocuk arkalarda kalıyor. Sağa Sola daliyor anne baba.Özellikle anne.Alisveris merkezinde dalıyor alacaklarına unutuyor çocuğu. Biri tutar elinden götürür. Ben uyarıyorum anneleri.Hemen tutuyor yavrusunu panikle.

Bir de sokağa çabuk salıveriyor anneler çocuklarını,evi toplayıp yemek yapıyor o ara.Ne yapsın peki.

Parka gidecek çocuğuyla,gözünden ayırmayacakArtık güvenli değil sokak.Sizin mahalle oraları evet, ama çocuğunuz yalnız o an da.Yemeği eve dönünce yapın mesela.Calisiyorsa anne,büyük anneler eşliğinde deneyimli bir bakıcı ilglensin.

Vurmayin cocugunuza.Sinir icinde anneler var.Hazır değilse bir kadın anne olmasın. Büyüklerin müdahalesi bencilce.Ölmeden önce babaanne olayım Anneanne olayım telaşındalar
Demek ki çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk istiyor. Aşkımızin meyvesinden daha fazla bir durum bu.

Hukukun şiddet vermiş olduğu cezaları yetersiz buluyorum. Cinayet işleyen müebbet hapiste yatmalı ve aftan yararlanmamalı. Katıl ruh katildir.Çocuk katilleri hücrede ömrünü tamamlamali. Idam cezası çabuk kurtuluş.Ancak olacaksa da beklentilmeli ve tarih asla bildirilmemeli.

Neler yazıyorum ben!Ey insan kılığında ki canavar neler düşündürüyorsun insanlığa.Daha bitmedi.Bu yazdığım dışarıdan gelecek varsaydigimiz acı tehlikeler.Aile içine nedersiniz.Baba tacizleri en ağır olanı.Gazetelerde de okumuştum.Baba kızını evladını kullanıyor, o yetmiyor arkadaşlarına satiyor.Kiz hamile kalınca ortaya çıkıyor durum.Çok zor çok.Ince ince kanayan yara.Annelere çok iş düşüyor. Anneler inanın kızlarınıza,kızlarını zı çok sevin.

768450cookie-checkTaciz

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.