Talat ekibinin çırpınışları

Cumhurbaşkanı Talat’ın ekibi, seçim süreci yaklaştıkça hata üstüne hata yapmaya devam ediyor. Genel seçimler öncesinde uydurma Ergenekon haberleriyle UBP’nin oyunu nasıl zirveye taşıdılarsa, bugün de Türkiye’deki uydurma haberlerle Başbakan Eroğlu’nu ilk turda Cumhurbaşkanı yapmak için koları sıvamışlar.

www.odaktv.com internet sitesinde okuduklarım, Başbakan Eroğlu’na karşı beceriksiz bir komplonun hangi ellerden yürütüldüğü konusunda ilginç ipuçları veriyor.

Cumhurbaşkanlığı’nda üst düzeyde çalışan bir memurdan Türkiye basınına servis edilen uydurma bilgiler, aşağıdaki başlıkları taşıyor:

1-Pasaport
2-Eroğlu’nun açıklaması
3-Sendika başkanının açıklaması

Mailde kullanılan ifadelere bakınız :

“Eroğlu açıklamasında Taksimi açıkca savunduğunu belirtiyor. Bu konuda pek çok açıklama bulabiliriz. Ayrılıkçı ve izolasyanist bir çizgisi var. Çözüm karşıtı olmak yanında AB’ye de karşı olan ve şuanda KKTC’de AB projelerini engelleyen hükümetin başkanı. Bu durum TC’nin dış politikasıyla çelişiyor. Pasaportlar Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti’ne ait. Göreceğiniz gibi orada Başbakan’ın ailesi Bakanlar ve çeşitli kurmaylarının açıkça bu pasaportları olduğu ve kullandığı belgelenmiştir. Bir yandan çözüm ve AB karşıtı ancak diğer yandan ise bu pasaportları kullanma gibi bir durumları var. Sendika başkanının açıklamasını bilgi amaçlı gönderiyorum. Yardım talep ettiğiniz takdirde, her konuda yardım ederim.”
Kaynak : http://www.odatv.com/n.php?n=iste-yandas-medyanin-nasil-yonetildiginin-belgesi-3101101200

Bu bilgileri üreten fabrikatörler, pasaport bilgilerini kimlerden aldılar ve servis yaptılar acaba? Çok güvendikleri ve inandıkları Hristofyas yönetiminden mi ?

Cumhurbaşkanı Talat’ın bu kumpastan haberi var mı bilemiyoruz. Eğer haberi varsa, hemen istifa etmesinde yarar var. Eğer haberi yoksa, kumpası kuranların istifasını istemesi gerekir.

Bekleyip göreceğiz.

671110cookie-checkTalat ekibinin çırpınışları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.