Tanrıtanımaz öğrenci kendisini kiliseye sattı

Hemant Mehta’nın kiliseye gitmesi için para ödeyenlerden toplanan gelir yoksul, evsiz ve aç insanlara harcanacak.

Indiana’daki Purdue Üniversitesi’nde okuyan tanrıtanımaz/ateist öğrencilerin oluşturduğu derneğin (Society of Non-Theists at Purdue University) başlattığı açlara yardım kampanyası kapsamında e-bay satış sitesinde kendini pazarlayan Hemant Mehta, ayrıca kendi adına kurduğu web sitesinde bu kampanyaya destek arıyor.

“Bir tanrıtanımazı kiliseye açlar için gönderin” başlığı ile 50 bin öğrencisi olan Purdue Üniversitesi’nde yardım toplayan Hemant’ın ne zaman kiliseye gideceği ise merak konusu olmaya devam ediyor. Yerel basının yanı sıra, ABD’nin büyük basın kuruluşları Mehta’nın yaşamı boyunca adım atmadığı kiliseye gittiği günü yayınlamak için sırada bekliyor.
E-bay sitesinde Mehta’ya ödeme yaparak açlara bağış yapmak isteyenler 10 Dolar karşılığında Hemant Mehta’nın ruhunu satın alarak, onu kiliseye gönderebilecekler.

İlgilenenler için site adresi olarak
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=Hemant+Mehta&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=Mehta&_osacat=0&bkBtn=1 verildiği de Ateist Öğrenciler Kulübü’nden öğrenildi.

Öte yandan tüm çabalara karşın, Mehta’nın kiliseye gitmesi için toplanan paranın şu ana kadar 504 Doları geçmediği de bildirildi.

1500090cookie-checkTanrıtanımaz öğrenci kendisini kiliseye sattı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.