tasteAnatolia’nın 8’nci sayısı çıktı

Dergi’den yapılan açıklama aynen şöyle:


“Bir yılı aşkın bir süredir yayınlanan tasteAnatolia, şu anda 36 ülkeden binlerce aboneye ulaşmayı başardı. Bu kısa süre içinde Türkiye’nin İngilizce yayın yapan sayılı dergileri arasındaki saygın yerini alan tasteAnatolia, bir “lifestyle” dergisi olarak okuyucularının ellerinden bırakamadıkları bir kaynak oldu.


Muhteşem fotoğrafları, ilginç yazıları, kaliteli tasarımı ve baskısı ile okuyucularından övgüler almayı başaran tasteAnatolia, dünya çapındaki yazarları ve editörleri ile bu kalite çizgisini devam ettiriyor.


Yabancı basında kendisine yer edinmiş gurmelerden ve Türkiye konusunda uzman yazarlardan oluşan ekibi ile okuyucularına Türkiye’nin keşfedilmemiş hikayelerini sunan tasteAnatolia, görülecek yerlerden, yemek tariflerine, Türkiye’de emlak almaktan, Türkiye dışında bilinmeyen içkilerin tanıtımına kadar birçok konuda ilgi çekici yazılar ve fotoğraflarla dolu.


Editörlüğünü, Akdeniz mutfağı konusunda uzman olan ve bu konuda 12 adet kitabı yayınlamış Marie-Pierre Moine’ın yaptığı tasteAnatolia’da Andrew Finkel, Philippa Scott, Pat Yale, Barney Fisher-Turner, Andrew Catchpole, Pete Brown ve Tijen İnaltong gibi konularında uzman yazarlar Türkiye’nin bilinmeyen yönlerini anlatıyorlar.


Gerek yurtdışındaki Türkiyeli işletmelerinin pazar paylarını büyütmek, gerek Türkiye’nin ürettiği mamülleri okuyucusuna tanıtmak, gerek Türkiye hakkında bilgilendirici yazılar yayınlamak olsun, tasteAnatolia üstlendiği sorumluluğa yakışır bir yayın politikası ile kaliteden ödün vermeyen, dürüst, tarafsız ve güvenilir bir dergi olarak okunuyor.


Geçtiğimiz yıl, İngiliz şarap uzmanları için düzenlediği Türk Şarapları Tanıtım Gecesi’nde Türkiye’den 9 şarap üreticisini ilk kez biraraya getiren tasteAnatolia, bu başarılı tanıtım ile birçok övgüler almıştı.


Okuyucularının büyük bölümü İngiliz olan tasteAnatolia, Türkiye’ye ilgi duyan, Türk mutfağını tanımak isteyen, hatta Türkiye’ye yerleşmiş yabancıların keyifle okudukları, Türkiyeli okuyucuların da yabancılara övünerek gösterdikleri bir dergi haline geldi ilk yılında.


www.tasteanatolia.com websitesi yazıların yanısıra ucuz uçak biletlerinin nereden bulunabileceğinden, kalınacak otellere, yemek tariflerinden, alternatif turizm imkanlarına kadar birçok bilgiyi içeriyor. Ayrıca abonelik formu doldurulduğunda dergi kapınıza ücretsiz geliyor, üstelik posta masrafı bile yok.”

811260cookie-checktasteAnatolia’nın 8’nci sayısı çıktı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.