Tatildeki Sarkozy, gazetecilere kızdı

Amerikan Associated Press’in haberine göre, New Hampshire eyaletinde bir tekneyle açılan Sarkozy ve yanındakiler, bir sahil muhafaza botuna ve izinli olarak onun yanında bulunan, AP ajansının foto muhabirlerinin yer aldığı tekneye yaklaştı. Önce güvenlik personeline ve iki gazeteciye gülümseyen Sarkozy’nin, fotoğraflarının çekildiğini fark etmesi üzerine çok kızdığı bildirildi.

AP ajansı foto muhabirlerinin bildirdiğine göre, Sarkozy, gazetecilere yaklaşarak üzerinde sadece mayosu olduğu halde onların teknesine atladı ve bağırmaya başladı. Foto muhabiri Vince DeWitt, “cumhurbaşkanı çok kızdı, Fransızca olarak çok yüksek sesle ve hızlı hızlı bir şeyler söyledi” dedi. Ardından Sarkozy, DeWitt’in fotoğraf makinasını elinden alıp teknenin zeminine bıraktı ve bu sırada Sarkozy’nın teknesinde bulunan bir kadın, gazetecilere, cumhurbaşkanının yalnız kalmak istediğini söyledi.

AP muhabirleri DeWitt ve Jim Cole’un fotoğraf çekmeyi durduracakları sözünü vermeleri üzerine Sarkozy, sakinleşerek teknesine döndü ve denize açıldı.


 

1155420cookie-checkTatildeki Sarkozy, gazetecilere kızdı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.