Tayyip Erdoğan’ın annesi vefat etti

Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan, 30 Eylül’de saat 18.00 civarında karın ağrısı ve yüksek ateş şikayetleriyle hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan klinik radyolojik ve laboratuvar tetkikler sonucunda Tenzile Erdoğan’a akut kolesistit tanısı konulmuş, gerekli ameliyat hazırlıklarını takiben, 1 Ekim saat 11.00’de hastane hekimlerinden Prof. Dr. Hasan Taşçı başkanlığındaki ekip tarafından kolesistektomi (safra kesesinin alınması) operasyonu gerçekleştirilmişti.

BAŞBAKAN EŞİ VE KIZIYLA ERKEN SAATLERDE HASTANEYE GELDİ

Başbakan Erdoğan sabah erken saatlerde annesinin ağırlaştığı haberini alınca, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyya Erdoğan ile birlikte Kısıklı’daki evinden hastaneye geldi. Başbakan Erdoğan sabah saat 09:15 itibariyle annesinin vefat ettiği haberini öğrendi.

Erdoğan’ın yarınki Bursa programını iptal ettiği bildirildi.

CENAZE TÖRENİ YARIN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan, yarın Fatih Camisi’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

TAZİYE VE CENAZE NAMAZI İÇİN HALK UÇAKLARA AKIN ETTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’a taziyelerde bulunmak ve İstanbul’da yapılacak olan cenaze namazına katılmak için çeşitli illerde yaşayanlar, İstanbul’a gelebilmek için şimdiden havayolu şirketlerine yöneldi.

İstanbul dışından taziye ve cenaze namazı için Tenzile Erdoğan’ın vefat haberinden sonra başta THY olmak üzere diğer havayolu şirketlerinin uçak seferlerine vatandaşlar rezervasyon yaptırmaya başladılar.

Tenzile Erdoğan’ın cenaze namazına katılmak için uçaklarla çok sayıda kişinin İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Yine İstanbul’a tarifeli sefer sayısı yetersiz olan illerden de cenaze törenine katılmak için partililerin uçak kiralama yoluna gideceği öğrenildi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan, yarın Fatih Camisi’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

TAZİYE İÇİN ÇOK SAYIDA KİŞİ HASTANEDE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’ın vefat ettiği hastaneye taziye ziyareti için çok sayıda kişi geliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İTÜ rektörü Prof.Dr. Muhammed Şahin, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ve işadamı Ali Ağaoğlu’nun hastaneye geldiği görüldü.

TAZİYELERİ BAŞBAKAN VE KARDEŞLERİ KABUL EDİYOR

Annesi Tenzile Erdoğan’ı kaybeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Özel İstanbul Medipol Hastanesi’nde kardeşleri Vesile Erdoğan ve Mustafa Erdoğan ile birlikte taziyeleri kabul ediyor.

CUMHURBAŞKANI CENAZEYE KATILACAK

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan’a acı kaybından dolayı başsağlığı diledi ve yarın yapılacak cenazeye katılacağını söyledi.

KILIÇDAROĞLU’DAN TAZİYE TELEFONU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak annesinin vefatı nedeniyle taziye dileklerini iletti.

1313440cookie-checkTayyip Erdoğan’ın annesi vefat etti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.