TBA’den Gündüz Aktan konferansı

TBA’den yapılan açıklamada konferansın amacı “AB’ye üyeliğimizin geçiş döneminde, bu konunun gündemde önemli bir yer alacağı açık olarak görülmektedir. Konferansın amacı halkımızı bu iddialar ile yapılacak mücadele konusunda bilgilendirmektir” diye açıklandı.


Londra’daki Türk derneklerini çatısında toplayan İngiltere Türk Dernekleri Federasyon’u, Edinburg’ Belediyesi’nin olası soykırım kararına karşı yoğun bir lobi faaliyeti başlatmış ve 24 Ekim günü Edinburg’ta Aktan’ın da konuşmacı olarak katıldığı bir konferans düzenlemişti. Konferans sonrasında toplanan Belediye Meclisi Türkiye aleyhine soykırım kararını onaylamıştı.


GÜNDÜZ S. AKTAN?
 
1941’de Safranbolu’da doğdu. 1962’de Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Bir süre Içişleri Bakanlığı’nda çalıştı.1967’de Dışişleri Bakanlığı’na girdi, çeşitli görevlerde bulundu. 1988’de Atina Büyükelçiliği görevine atandı.1991’de BM Cenevre Ofisi nezdinde Büyükelçilik görevine atandı. 1995’de Dışişleri Bakanlığı Politik İşler’den Sorumlu Müsteşar Yardımcılığına atandı. 1996’da Tokyo Büyükelçiliği’ne geçti. 1998’de Dışişleri Bakanlığından ayrıldı. 1 Nisan 2004’de AŞAM’in başkanlığına getirildi. Şu anda Radikal Gazetesinde köse yazarlığı yapmaktadır.


KONFERANSLA İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ:
3 Aralık 2005 Cumartesi
Saat: 16.00 – 18.00


British Bankers’ Association
Conference Room
Pinners Hall 105-108 Old Broad Street
London EC2N 1EX

 
Lütfen kayıt olmak için aşağıdaki adrese başvurunuz
 
gunduzaktan [email protected]

785500cookie-checkTBA’den Gündüz Aktan konferansı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.