TBA’den yeni seçim ve veda yemeği

Turkish Bankers Association (TBA) olağan genel kurulu 11 Kasım Cuma akşamı British Bankers Association konferans salonunda gerçekleştirildi. İngiltere’de yaşayan banka , finans ve ilgili kurumlarda çalışan profesyonellerin oluşturduğu birlik toplantısını sıcak bir ortamda geçti. Genel Kurul’a sektörün önde gelen kurumlarından olan ve yüksek düzey yöneticilerin arasında, Merkez Bankası Temsilcisi Hakkı Arslan, Sabancı Bank Müdürü Dr. Rıza Kadılar, Standart Bank’tan İlhan Nebioğlu da katıldı.


Açılış konuşmasını yapan TBA’in başkanı ve European Bank yöneticilerinden Şevki Acuner, ayrıca yakın geçmişteki etkinliklerinden ve gelecekte gerçekleştirmeyi planladıkları aktiviteleri anlattı.


TBA’in devamlılığı, etkinliği ve saygınlığının üyelerinin aktif katılımcılığı ile gerçekleşebileceğini vurgulayan Acuner, tüm üyelerin Genel Kurul toplantısına
katılmasının üyeler için bir gurur ve zevk kaynağı olacağını söyledi.


YENİ YÖNETİM


Divan başkanlığı için TBA in Kurucularından İzzet Suneri önerildi ve Divan Katipliği’ne de Nilay Özden seçildi.


Denetçi Raporunun İş bankasından Özgür Altan tarafından okunmasından sonra 2004-2005 TBA yönetimi mali ve sosyal raporu oya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.


TBA Derneğine yıllardır çok büyük katkılarda bulunan, Başkan Yardımcısı Kemal Şahin’e Türkiye Deutsche Bank’taki görevinde başarılar dilendi ve hizmetlerinden ötürü bir plaket verildi. Yönetim Kurulu seçimlerinden sonra Seçimlerden sonra yapılan dilek ve temmenniler bölümünde, TBA fonlarının bir kısmının öğrencilere burs olarak değerlendirilmesi karara bağlandı.


Çekişmeden çok centilmenliğin hakim olduğu seçimler sonucu yeni yönetim şöyle oluştu:


Yönetim Kurulu: Şevki Acuner (EBRD), Özgür Altan (İşbank) , Tanju Yorulmazer (Bank of England) Sanem Teoman (İşbank), Nurhan Akyol (Bloomberg), Deniz Erzeybek (ABN Amro), Hakkı Arslan (Merkez Bankası)


Denetim Kurulu: Çiğdem Beyköylü (Türkish Bank) ve Serkan Günal (Ziraat)


Danışma Kurulu: Dr. Rıza Kadılar ve İzzet Suner



VEDA YEMEĞİ


Yıllık olağan kurulu sonrası TBA üyeleri Sofra Restoran’da Kemal Şahin adına düzenlenen veda yemeğine Muavin Konsolos Şener Cebeci, ODTÜ İngiltere Mezunlar derneği Başkanı Umut Genç ve Genel Sekreteri Ekin Gülen de katıldı.


1990 yılından bu yana İngiltere’de Türk bankacıları ve Türkiye’yi profesyonel şekilde temsil etmeyi amaçlayan TBA’in etkinliklerine ilişkin olarak daha fazla bilgi almak isteyenler www.TürkishBankers.org web sitesini ziyaret edebilir, [email protected] adresine yazabilir ya da +44-709-2308689 nolu telefonu arayabilirler.


FOTOĞRAF: Şevki Acuner, Kemal Şahin’e plaket verirken

785230cookie-checkTBA’den yeni seçim ve veda yemeği

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.