TBA’in yeni yönetiminde iş bölümü

Olağan Kongresini 28 Kasım’da Pinners Hall’da yapan TBA’in yeni yönetim kurulu başkanlığını tekrar Çağlar Kataş üslendi. TBA’in yeni yönetimi şöyle:


Başkan Çağlar Karataş (GFI Group), Başkan Yardımcısı Onur Güven (Citigroup), Genel Sekreter Haslet Tayyareci (Turkish Bank-UK), Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Y.K. üyesi Okan Cağlayan (Lockton Re International), Mali İşlerden sorumlu Y.K. üyesi Jonathan Kent (Turkish Bank-UK), Kurumsal üyelikten sorumlu Y.K. Fatoş Akbay (BNP Paribas), Bireysel üyelikten sorumlu Y.K. üyesi Yavuz Yakup Macun (Barclays Capital)


Denetim kurulu üyelik görevlerine de Şennur Sadi (Ziraat Bankası) ve Ercüment Salih Yörük (Lehman Brothers) seçildiler.


HEDEFLERİ


Yeni yönetim görev yapacağı iki yıl boyunca önüne koyduğu hedefler de şöyle:


– Türkiye ve Ingiltere’deki banka ve finans kuruluşlarının üst düzey yöneticilerinin katılımlarıyla düzenlenecek konferans ve seminerler düzenlenmesi.
– Finans sektörüne adım atmayı dileyen Türk öğrencilerini aydınlatma ve detaylı bilgi edinme amacı taşıyan kariyer günleri organize edilmesi.
– Yeniden yapılandırılan TBA websitesinin aktif kullanımının devamının sağlanması.
– Finans düunyasında gerçeklesen aktivitelerde TBA’nin daha aktif rol alması ve yatırım bankaları arasında tanıtımının yapılması.
– Nisan ayında geleneksel TBA Balosunun gerçekleştirilmesi.
– Ayrıca üyelerin arasında sosyal, kültürel ve mesleki dayanışmayı artırıcı faaliyetlerin düzenlenmesi.


AYRINTILI BİLGİ:
TBA ve etkinlikleriyle ilgili daha detayli bilgi almak için www.TurkishBankers.org websitesini ziyaret edebilir ya da [email protected] adresine yazabilirsiniz.

818800cookie-checkTBA’in yeni yönetiminde iş bölümü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.