TBCCI’dan işletmelere özel, gelişim semineri

TBCCI Genel Müdürü Yavuz Sökmen toplantıda yaptığı konuşmada, tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik krize rağmen Türkiye ve İngiltere arasındaki ticari ilişkilerin artarak devam ettiğini belirtti. Londra’da iş kurmanın genel kurallar çerçevesinde oldukça kolay olduğuna da dikkat çeken Sökmen, yeni iş kurmak veya işini geliştirmek isteyenlerin TBCCI’a başvurabileceklerini dile getirdi.


Business Link Yöneticisi Tony Cattermole ise başarılı bir işletmenin kilit konuları arasında yer alan şatış teknikleri ve pazarlama konusunda önemli bilgiler verdi. İşletmenin başarılı olması için öncelikle iyi bir iş planı yapılması gerektiğinin altını çizen Cattermole, iş planı yapılırken olası kriz durumunun da göz önünde bulundurulmasının önemine işaret etti.


Ayrıca reklam ve pazarlamanın inceliklerine değinen Cattemole, müşteri memnuniyetinin de büyük önem taşıdığını dile getirdi.


29 EKİM’DE BAŞKA BİR SEMİNER


TBCCI ile Essex Chamber of Commerce, UK Trade & Investment ve East of England International işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan ‘Türkiye’de iş fırsatları’ seminerinin 29 Ekim Çarşamba günü, 9.30-13.00 saatleri arasında Kelvedon, Essex’deki Prested Hall’da yapılacağı duyuruldu.


FOTOĞRAF: Yavuz Sökmen

816700cookie-checkTBCCI’dan işletmelere özel, gelişim semineri

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.