Teşhis: Kulağından rahatsız

Kırgızistan ziyaretini yarıda kesen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül , geçirdiği kulak rahatsızlığı nedeniyle Ankara Hacettepe Hastanesinde tedavi görüyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Basın Başdanışmanı Ahmet Sever açıklama yaparak, Gül’ün ameliyat olduğuna dair haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

Kulak rahatsızlığı nedeniyle Kırgızistan gezisini yarıda kesen Cumhurbaşkanı Gül’ün Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kulak, Burun, Boğaz Bölümü’nde tetkikleri yapıldı.

Tetkikleri değerlendiren doktorlar Abdullah Gül’ün, ameliyat olmaması yönünde karar verdi.

Sabah ilaç tedavisine başlama kararı alan doktorlar, Cumhurbaşkanı Gül’e geceyi hastanede geçirmesi yönünde tavsiyede bulundu.

Geceyi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde geçiren Cumhurbaşkanı Gül’ün tedavisine sabah saatlerinde başlandı.

Teşhis konuldu

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, ”Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Kulak Burun Boğaz Anabilim dalında muayenesi ve odyolojik incelemelerinin yapıldığını ve her iki kulakta iç kulak kaynaklı rahatsızlık tespit edildiğini” belirtti.

Tuncer, her iki kulakta düzelmenin başladığını vurgulayarak, Gül’ün tedavisinin devam ettiğini ve bir süre daha hastanelerinde misafir edileceğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül de eşine refakat ediyor.

İran ve Irak’tan ‘Geçmiş Olsun Mesajı’

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Cumhurbaşkanı Gül’ü telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Öte yandan İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ile Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, Gül’e yazılı bir mesaj göndererek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ da, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü hastanede ziyaret etti .

1353820cookie-checkTeşhis: Kulağından rahatsız

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.