Temsil edilemeyen Mehmet Topuz!

Transfer sezonu…

Yıllardan 2009…

Kayserispor’un ve Milli takımın yıldız futbolcusu Mehmet Topuz, kulübü tarafından F.Bahçe’ye satılırken, futbolcunun Beşiktaş ile anlaştığını ne olursa olsun bu yoldan dönmeyeceğini belirten beyanatları son on gündür spor kamuoyunda çokça yer alıyor. Haber kaynakları ve spor basını bu olay ile son günlerde yaşanan haber kısırlığının da etkisiyle altın bulmuşçasına olayın üstüne giderek madeni hala eşelemeye devam ediyorlar. Her geçen gün oyuncunun ve tarafların daha da üzerine giden medyaolay tamamen çözümlenene kadar işin peşini bırakmayacak gibi gözüküyor.

Kaliteli ve profesyonel bir futbolcuya yakışmayacak şekilde davranan ve sorumluluk verdiği kişilerin amatörlüğü olayların bu noktaya gelmesinin ana sebebi olan Mehmet Topuz günler geçtikçe dahda yıpranıyor.

Menajerlik sistemi çok basitleşerek tabiri caiz ise iş bilmez, yeterliliği olmayan ama ağzı az çok laf yapan birkaç çevresi geniş insanın girdiği bir iş sahası oldu.

Son olarak kalitesinin tartışılmayacağı ancak yetkilendirdiği kişiler sebebiyle istedikleri yerlere gelemeyen yada zaman kaybeden futbolcuları geçmişte çok gördük. O zamanlar cahilliğe ve eğitimsizliğe bağladığımız bu olayların yılların geçmesine aldırmadan tekrarlanması futbolcuların profsyonel isimler tarafından temsil edilmediğini ispatlamaktadır.

Cumhur Cebeci / Açık Gazete – İstanbul

724340cookie-checkTemsil edilemeyen Mehmet Topuz!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.