Teoman 18 Kasım’da Londra’da

Türk rock müziğinin en başarılı şarkıcı-söz yazarlarından Teoman, 18 Kasım’da Islington Assembly Hall sahnesinde sevenlerinin karşısına çıkacak.

İlginin yüksek olması beklenen konserle bir kez daha hayranları ile buluşacak olan Türkiye’nin en ünlü sesi, en ünlü şarkılarıyla ge­ceye katılacak olanlara müzik zi­yafeti sunacak. Saat 19.00’da gi­rişlerin yapılacağı konserde ye­rini şimdiden ayırtmak isteyenler 07946895656 no’lu telefonda ara­yabilirller.

Sanatçı, müzik kariyerine 1986 yılında kurduğu Mirage adlı grupta vokal yaparak başladı. Grup dağıl­dıktan sonra ise Mavi Sakal, Indi­ans, Black Rose gibi gruplarla ça­lıştı, daha sonra da solo çalışma­larına başladı. 1996‘da Roxy Müzik Yarışması‘nda “Ne Ekmek Ne de Şu” şarkısı en iyi beste ödülünü, “Yollar” şarkısı ise en iyi söz ödü­lünü aldı.

Teoman’ın ilk albümü de aynı yıl çıktı. 1996 tarihli bu ilk albü­mün adı “Teoman” idi. Daha sonra “o”, “17”, “Gönülçelen”, “Teoman 2003”, “En Güzel Hikayem” ve “Renkli Rüyalar Oteli” ve remiks albümleri geldi. “O” şarkısının vi­deo klibi, 1998‘de Cumhuriyet Ga­zetesi tarafından yılın en iyi klibi seçildi. 2000‘de ise Altın Kelebek En İyi Pop Sanatçısı ödülünün sa­hibi oldu.

2242460cookie-checkTeoman 18 Kasım’da Londra’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.