Termal Otel Marigold kapılarını açtı

Erikli markası ile su sektöründe zirveye oynayan Aslanoba ailesi, Marigold markası ile termal turizm sektörüne girdi. 25 yıl önce Bursa Çekirge’de 500 metrekarelik Sevim Otel ile yatırımın temelini atan Oba Turizm Onursal Başkanı Nihat Aslanoba, SİT alanında bulunan otel çevresindeki 3 tarihi yapıyı daha birleştirerek Marigold Hotel’i yarattı.

Henüz resmi açılışı gerçekleşmeyen otel ile ilgili önceki gün Bursa’da düzenlenen basın toplantısında konuşan Nihat Aslanoba, kaplıca ile başlayan otel ‘rüyasının’ 25 yıl sonra gerçekleştiğini söyledi. Aslanoba, turizm yatırımları için kızlarının başında bulunduğu Oba Termal AŞ’yi kurduğunu aktararak, “Burası ilk olarak Sevim Hotel idi. Bir kaplıca idi. Burası SİT alanı olduğu için inşaat yapılamıyordu. Otel çevresindeki 3 yapıyı daha alarak bu oteli açtık. Bu otel yapımındaki en büyük pay Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nindir. Soğuk suyla başladık sıcak suyla devam ediyoruz ” dedi.

İlk hedef yüzde 50 doluluk

Marigold Thermal & Spa Hotel Genel Müdürü Ergin Dolapçıoğlu ie otel ile ilgili verdiği bilgilerde, 120 oda ve 246 yatak kapasiteli otelde oda fiyatlarının 100-120 avro civarında olduğunu kaydetti. İlk yıl için otelde yüzde 50 doluluk oranına ulaşmayı planladıklarını aktaran Dolapçıoğlu, “Şu anda acentelerle görüşmelerimiz devam ediyor. Orta Doğu’dan çok fazla talep var. Yaz aylarında Avrupa’dan turist bekliyoruz. Kuzey ülkelerinden çok sıcak bakan bir müşteri potansiyeli var. Onları da buraya çekmek için de görüşmelerimiz var” dedi.

“Merinos Toplantı Merkezi”

Otelin yurt içinden de önemli miktarda turist ağırlayacağını ileten Dolapçıoğlu, “Bursa çok kısa bir zaman sonra büyük bir tesise daha kavuşuyor. İnanıyorum ki Marigold Hotel, bu toplantı merkezine konaklama olarak en büyük desteği verecek otel olacaktır. Mevcut olan İdo seferlerinin yanısıra yeni yapılacak körfez köprüsü projesinin de hayata geçmesi ile İstanbul gibi büyük müşteri potansiyeline sahip bir şehir Bursa’ ya daha da yakınlaşacak ve kaliteli konaklama talebi her geçen gün daha da artacaktır. Bursa hem termal hem toplantı turizmi için çok yakın bir zamanda İstanbul’ un arka bahçesi olmaya bir numaralı adaydır. İşte bu sebepten dolayı Marigold Hotel gibi kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyet ini ilke edinmiş bir yatırım, şehrimiz için çok büyük bir önem taşımaktadır” ifadelerini kullandı. (dünya)

AYRINTILI BİLGİ: Marigold Thermal & SPA Hotel

1.Murat Cad. No.47 16071 BURSA / TURKEY
Tel: +90 (224) 4441626 Fax: +90 (224) 2346076 E-mail: [email protected]
www.marigold.com.tr

1074850cookie-checkTermal Otel Marigold kapılarını açtı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.