‘Teröre rağmen yatırımlar devam edecek’

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terörizm ve teröristin, Muş, Van, Hakkari, Diyarbakır’a yatırım yapmasından, buraların hayat standardının yükseltilmesinden dolayı rahatsızlık içinde olduğuna işaret ederek, “İnadına bu yatırımlar devam edecek. İnadına benim insanımın yaşam standardı yükselecek. İnadına daha ileri demokrasi olacak. İnadına daha ileri özgürlük olacak bu ülkede” dedi. 


Şile Terminal Meydanı’ndaki yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve tanıtım töreninde konuşan Erdoğan, Türkiye genelinde atılan adımların devam ettiğini ve edeceğini vurguladı. Erdoğan, eğitim alanında gelinen noktayı işaret ederken, ülke genelindeki okullarda bilgisayardan yararlanma oranının yüzde 95 olduğunu, bilişim-teknoloji sınıflarının okullara girdiğini anlattı. 


Yatırım ve çalışmaların, “daha iyi” gelecek için süreceğini ifade eden Erdoğan, bunu batıda, doğuda, kuzeyde ve güneyde de ülke insanı için başaracaklarını vurguladı. Başbakan Erdoğan, ayrımcılık, etnik milliyetçilik, bölgesel milliyetçilik ve dinsel milliyetçilik yapmadan bunu başaracaklarını söyledi. 


Siyasetin ne kapalı kapılar ardında, ne de Ankara’da masa başında oturularak yapıldığını söyleyen Erdoğan, “Türkiye’nin 81 iline, 43’ü yeni ilaveyle 966 olan ilçesine tek tek gideceksin, gezeceksin, dolaşacaksın. Nerede ne oluyor, buna göre de acil bir yaklaşımla kararını vereceksin ki bu ülkede bizleri sıkıntılara düşürenlere, yıllarca bize çile çektirenlere, bu ülkede bir daha siyasette temsil yetkisi verilmesin. Eğer AK Parti iktidarı da millete istenileni veremiyorsa, vermiyorsa, asla bize de görev vermeyin” çağrısında bulundu.

1068620cookie-check‘Teröre rağmen yatırımlar devam edecek’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.