THY’den gurbetçiye Ramazan indirimi

“Ramazan’da Türkiye’ye gelmeyen kalmasın” sloganıyla yürütülen kampanya’da  Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika ve İsviçre’den Türkiye’ye yapılan düzenli tüm direkt seferlerde fiyatlar düşürüldü.  Buna göre  söz konusu ülkelerden İstanbul , Ankara ve İzmir’e yapılan direkt uçuşlarda 129 Euro’dan başlayan fiyatlar uygulanacak . Uygulama, 12 Kasım’da sona erecek. 


EK BEDEL


THY aynı zamanda İndirim Kampanyası’yla çelişen zam uygulaması için de düğmeye bastı. THY Genel Müdürü Abdurrahman Gündoğdu, petrol fiyatlarındaki artışı değerlendirdiği açıklamasında “yurtdışı kısa hatlarda 5 Euro, uzun hatlarda 10 Euro olmak üzere her sefer başına ilave bedel alacağız” dedi. 


THY Genel Müdürü Abdurrahman Gündoğdu, artan petrol fiyatlarıyla ilgili bir soru üzerine şunları söyledi:


‘Petrol fiyatlarının ciddi bir artış göstermesi bizleri de tedirgin ediyor. Şu andaki bütün havayolları, özellikle yurtdışı hatlarda başta uluslararası Avrupalı ve Amerikalı taşıyıcılar olmak üzere bilete ilave bir masraf daha eklediler. Bu çalışmayı biz de yapmıştık, fakat finansman durumumuz çok iyi olduğu için bunu uygulamak için biraz tereddütlüydük. Petrol fiyatları bir ay öncesinde bir miktar düşme eğilimi de gösterince bundan vazgeçmiş gibiydik ama tekrar yükselmeye başlayınca bu kararı biz de aldık. Yurtdışı kısa hatlarda 5 Euro, uzun hatlarda 10 Euro olmak üzere her sefer başına ilave bedel alacağız. Dünyadaki bütün hava yolları bu uygulamayı yaptığı için genelde, rekabet açısından bir dezavantaj oluşturmuyor.’
 

676290cookie-checkTHY’den gurbetçiye Ramazan indirimi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.