THY’den Londra’da dinazorlu kutlama

THY, 37 ülkede yayın yapan spor kanalı ESPN’in hazırlayacağı ‘Basketbolun Başkentleri’ adlı belgesele sponsor oldu. THY, sponsorluk onuruna geçen perşembe akşamı Londra’da National History Museum’da verdiği kokteyl ve yemeğe çoğu yabancı 300’e yakın konuk katıldı.

Gecede THY Genel Müdürü Temel Kotil, Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz ve Euroleague’nin Yönetim Kurulu Başkanı Jordi Bertomeu ile ESPN Başkanı George Bodenheimer THY’nin 80’nci yaş günü pastasını da kestiler… Geceye katılması beklenen Hüsnü Şenlendirici vize engeline takılınca dünyaca ünlü saksafon ve caz sanatcısı İlhan Erşahin ve arkadaşları sahneye çıktı… Ayrıca sinevizyon gösteriminde de Türkiye ve THY tanıtıldı…

ESPN Atina, Berlin, Madrid ve İstanbul’daki basketbol tutkusunu işleyecek belgesel için Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş ve Galatasaray Medical Park üyeleri ile röportajlar hazırlayacak.

Belgesel aynı zamanda THY’nin uçuşlarında da yolculara izlettirilecek. Öte yandan futbolda sponsorluklara ara veren THY ‘Basketbolun Başkentleri’ belgeseli ile basketboldaki ağırlığını global anlamda dünyaya tekrar hissettirmiş olacak.

DİNAZORLAR ARASINDA

Londra’da dinazorların sergilendiği müzede yapılan gece de konuşan Kotil ESPN’ye ‘sponsor’ olmaktan memnun olduklarını belirterek işbirliğinin karşılıklı sinerji yaratacağını söyledi…

Kotil, THY’nin 24 saat operasyonda olduğunu vurgulayarak “THY, 99 ülkede 223 nokta ile dünyanın en büyük 4’ncü uçuş ağına sahiptir. Dünyada en çok ülkeye uçan ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ konumundadır. THY önümüzdeki yıllarda da katlanarak büyümesini sürdürecektir…” dedi.

Euroleague’nin Yönetim kurulu Başkanı Jordi Bertomeu da ESPN’nin küresel bir şirket olan THY’nin desteğini almaktan çok memnun olduklarını belirterek bu işbirliğinin THY markasının daha geniş bir ağa duyurulmasını sağlayacağını sözlerine ekledi…

Büyükelçi Çeviköz de dinazorlar arasında genç sayılan THY’nin 80’nci yaşını kutlamaktan memnun olduklarını söyledi…

SPONSORLUK ANLAŞMASININ AYRINTILARI:

* ESPN, 4 ayrı 30 dakikalık belgeseli uluslararası yayın ağı olan (ESPN İngiltere, ESPN Amerika, ESPN Klasik, ESPN Ortadoğu-İsrail ve ESPN Atlantik) kanallarda Mayıs 14’te yayınlamaya başlyacak.

* Uçaklarda ve havaalanlarındaki lounge’larda programı izleyen yolculara programla ilgili bilgiler ve 4 destinasyonla ilgili tanıtımın yağıldığı bilgilendirme borşürleri hediye edilecek.

* TV yayınları sadece ESPN ve uçaklarla sınırlı olmayacak. Anlaşmalı olunan TV kanallarında da yayınlanacak.

* Nisan ayından itibaren belgeselin tüm tanıtımları hem de TV network’ü hem de web siteleri aracılığıyla yapılmaya başlanacak.

* Euroleague Final Four serisinde stadyumlarda da belgesel tanıtımlarının yer aldığı hediyeler basketbolseverlere dağıtılacak.

* www.basketballcapitals.com internet sitesinde nisan ayından itibaren belgeselle ilgili ayrıntılar, haberler, tanıtımlar ve bonus içerikler yer alacak.

* ESPN’nin yayınladığı Euroleague maçları, NBA karşılaşmalarıve NCAA maçları sırasında THY’nin reklamları yayınlanacak.

FOTOĞRAFLAR

847880cookie-checkTHY’den Londra’da dinazorlu kutlama

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.