Tinsel bir roman”Aynadaki Tanrı”

Daha önce hiç hissetmediği bir korku beynine saplanmıştı: ‘Ölüm korkusu’. Herkes gibi ‘ölümün nasıl bir şey olduğu’, ya da ‘yaşam bittikten sonra nereye gidildiği’ gibi sorular değildi Pamir’in kafasını kurcalayan… Ölümün, duvara asılı bir takvimde, insanların çıplak gözle göremediği bir çarpı işareti oluşuydu. Kendini son derece güçsüz ve aciz hissetti. Yüzünü yıkamak için banyoya gittiğinde kafasını kaldırıp aynaya baktı “Aynadaki Tanrı kırıntısından başka bir şey değilsin sen,” dedi.

Aynadaki Tanrı ”hayatı kadere mi bırakılmalı, yoksa bireyin kendisi tarafından mı çizilmeli” sorusuna cevap arayan tinsel bir roman.

“Anı Koleksiyoncusu” ve sinemaya uyarlanan “Yeni Bir Şiva” kitaplarımızın yazarı Meltem İnan, bu yeni kitabında otuzlu yaşlarında büyük çabalar sonucu yarattıkları hayattan memnun olmayan ve emek verdikleri geçmiş yaşantılarını değiştirip, yeni bir hayata atılacak cesareti bulamayanların hikâyesini dillendiriyor.
Hayatını tamamen kaderine teslim etmiş bir çağımız kahramanının yaşam dizginlerini eline almasıyla gelişen sıradışı bağımlılığının ve Tanrı’laşmanın sanrısı bu.

Kitabın Künyesi

Eser Adı: Aynadaki Tanrı
Alt Başlık: ‘’Hayatı kadere mi, kişiye mi bırakmalı?’’
Eserin Dili: Türkçe
Yayınevi: Dharma Yayınları
Yazar: Meltem İnan
Hazırlayan: Güliz Gümüş
Editör: Namık Kemal Atalay
Sayfa Sayısı:160 Sayfa
Türü: Edebiyat, Roman

742150cookie-checkTinsel bir roman”Aynadaki Tanrı”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.