Tükürdüklerini bunlar yalayacaklar

‘Yine turist olarak dolaş’ demedi” dedi.Başbakan Erdoğan, Kütahya’nın Gediz ilçesinde belediye binası önünde yaptığı konuşmada, yarın Meclis Başkanının seçileceğini belirterek, şunları söyledi:

“CHP’liler bayramda cenaze kaldırıyor. Tabi normalde bayramda cenaze kalkar da mahzun olmanın anlamı ne? Gel işte şu anda millet sana ne dedi? ‘Git mecliste çalış’ dedi, ‘Yine turist olarak dolaş’ demedi. Bunlar, ‘Arkadaşlarımız yemin etmedikçe, biz yemin etmeyeceğiz’ diyor. Siz buna inanıyor musunuz? Tükürdüklerini bunlar yalayacaklar, göreceksiniz. Ama ne diyecekler, ‘Bak Başbakan bizi tahrik ediyor’ diyecekler. Benim öyle bir derdim yok. Yarın Meclis Başkanı’nı seçeceğiz.

İsteriz ki ana muhalefet burada olsun. Diyor ki ‘Biz katılmadıkça olmaz’, olur, olur, olur. Bunların akıl hocaları yanlış, kim akıl veriyorsa yanlış veriyor. Biz yarın başkanımızı seçeceğiz ve yoğun bir şekilde de çalışmalara kendimizi kilitleyeceğiz. Dün akşam bir CHP milletvekili bir televizyon kanalında diyor ki, ‘1 ay tatil bize yeter’ diyor, ‘Niye 3-4 ay tatil yapacakmışız’ diyor. Ben de çok sevindim. Bazıları sürekli tatil yapıyor, ona ne demeli? Biz bu millete hizmet edeceğiz.”

Vatandaşlardan birbirlerini sevmelerini, aralarına fitne fesat sokmaya çalışanlara izin vermemelerini isteyen Başbakan Erdoğan, “Yine yine bir olacağız, beraber olacağız ve dünyanın ilk 10 ülkesi arasına gireceğiz ve büyümeye devam edeceğiz. Çünkü Türkiye artık yerinde duramaz. Bu çıta yükseliyor, vaatlerimizin arkasındayız” diye konuştu.

Dünyanın Türkiye’ye, “Sessiz devrim gerçekleştiren ülke” dediğin dile getiren Erdoğan, şöyle devam etti:

“Bunu durup dururken demiyor ama benim anlamadığım, ana muhalefetin genel başkanı, bizi Sosyalist Enternasyonal’e şikayet ediyor. Onlar da ‘Sosyal demokraside, parlamentoda boykot yoktur’ dedi. Olay bu kadar basit, gelir parlamentoda mücadeleni verirsin ama öğrenecekler. Biz dürüst olarak yolumuza devam ediyoruz. Çok çalışacağız, bu 4 yıl bizim için gece gündüz demeden çalışma 4 yılıdır. İnşallah çok şeyler kazandıracağız, ustalık dönemi ustalığa yakışır şekilde olacak, hiç merak etmeyin.”

Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından kamu, özel ve belediye yatırımlarının toplu açılışını yaptı, mehter takımıyla kös (mehter davulu) çaldı.

ŞİKE OPERASYONU SORUSU
DHA

Erdoğan Kütahya’dan futboldaki şike soruşturması hakkında bir soruyu yanıtladı: “Değerlendirme yapmam doğruz olmaz. Ancak detay bilgiler elimde olduğu zaman ben de bir değerlendirme yapma şansı bulabilirim. Yargı bir karar vermiş, karar neticesinde de güvenlik güçleri de böyle bir operasyonu yapmışlar. Temenni ederim ki herhangi bir sıkıntılı durum çıkmaz.”

1298080cookie-checkTükürdüklerini bunlar yalayacaklar

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.