‘Tüm hedefler vuruldu…’

Açıklamada, “Terör örgütüne ait 5 adet komuta, 2 adet muhabere, 15 adet eğitim ve 12 adet lojistik tesisi ile 18 adet muhtelif sığınak/barınak, 2 adet uçaksavar mevzii ve 4 adet silah/mühimmat deposunun tahrip edildiği”ni bildirdi.


Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kendisine verilen yetki çerçevesinde operasyonlarına kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Genelkurmay Başkanlığı, harekatın görüntülerini de basın-yayın kuruluşlarına dağıttı.


TERÖR ÖRGÜTÜNDE ÇÖZÜLME SÜRÜYOR


Öte yandan PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki kamplarından kaçan 10 teröristin dün Silopi’de güvenlik güçlerine teslim oldukları, son bir ay içerisinde teslim olan terörist sayısının 21’e ulaştığı bildirildi.


Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yayınlanan basın açıklamasında, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında devam eden operasyonlarla sürdürülen baskılar sonucu ağır kayıplar veren terör örgütünde çözülmelerin devam ettiği belirtildi.


Açıklamada, ”Terör örgütü tarafından ölüme sürülmek üzere zorla dağa çıkarılan gençlerden 10’u daha örgütün Irak’ın kuzeyindeki kamplarından kaçarak, 17 Ocak 2008 tarihinde Silopi’de güvenlik güçlerine teslim olmuşlardır. Dün teslim olanlarla birlikte, son bir ay içerisinde teslim olan terörist sayısı 21’e ulaşmıştır” denildi.
 

1054030cookie-check‘Tüm hedefler vuruldu…’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.