Toplu görüşmeler 3'ncü turunda

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleştirilen görüşmeye Kamu İşveren Kurulu üyeleri, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, yetkili sendikaların genel başkanları, sendika uzmanları ve bürokratlar katılıyor.


Görüşmede, mali ve sosyal haklara ilişkin komisyon raporunun değerlendirilmesi ve hükümetin gelecek yıl yapılacak memur maaş zammı konusundaki teklifini konfederasyonlara sunması bekleniyor.


"ÖNEMLİ ADIMLAR ATILACAĞINA İNANIYORUZ"


Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, toplu görüşmelerin 3. turunda, çok önemli adımlar atılacağına inandıklarını söyledi.


Akyıldız, toplu görüşmelerin 3. turu için geldiği Başbakanlık Merez Binada yaptığı açıklamada, görüşmelerde kamu çalışanlarını temsil eden heyetin tam bir mutabakat içinde olduğunu ve taleplerinin karşılanması beklentisini taşıdıklarını ifade etti.


Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu da ''Hükümetin mali konularla ilgili ekonomik paketi getirmesini, bunu konuşup, pazarlığını yapıp, kamu çalışanlarına müjde vermek istiyoruz'' diye konuştu.


FOTOĞRAF: Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız

1065270cookie-checkToplu görüşmeler 3'ncü turunda

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.