Toprak yeniden EMD İstanbul Başkanı

EMD’den yapılan açıklamaya göre, EMD’nin İstanbul Şubesi’nin 24 Nisan Pazar günü gerçekleşen Genel Kurulu sonucunda oluşan yeni Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı.


EMD İstanbul Şubesi başkanlığına, Dünden Bugüne Tercüman Gazetesi Ekonomi Müdürü Celal Toprak yeniden getirilirken, başkan yardımcılıklarına CNBC-E Ekonomi Editörü Tamer Coşkun ve Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi Muhabiri Sadi Özdemir seçildi. Derneğin muhasip üyeliğini Yeni Para Dergisi İstihbarat Şefi Rahime Baş Uçar, Genel Sekreterliğini ise Referans Gazetesi Editörü İdriz Çokal yürütecek.


EMD İstanbul’un Yönetim Kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: ”İsmail Altunsoy (Zaman Gazetesi Ekonomi Muhabiri), Tahsin Akça (Star Gazetesi Ekonomi Muhabiri), Necla Dalan (Referans Gazetesi Ekonomi Yazarı), Gültekin Kara (Akşam Gazetesi Ekonomi Müdürü), Seda Poyraz (İTO Yayın Şubesi), Necla Yılmaz (Dünya Gazetesi Ekonomi Muhabiri).”


Genel Kurul’da daha önce 7 olan yönetim kurulu üye sayısı 11’e, 3 olan denetim kurulu üye sayısı ise 5’e yükseltildi.


CELAL TOPRAK?


AİTİA Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu’nu bitirdi. Meslek yaşamına 1980 yılında muhabir olarak başladı. Sonraki yıllarda çeşitli gazetelerde ekonomi yönetmenliği yaptı. Halen Tercüman Gazetesi’nin ekonomi yönetmeni ve köşe yazarı. Cem Radyo’da Kent ve Yaşam adlı bir program hazırlayan Toprak, çevre mücadelesinde etkin görevler üstleniyor.


Ekonomi Muhabirleri Derneği İstanbul Şube Başkanı olan Celal Toprak ayrıca “Yeni Arayışlar Girişimi”nin de koordinatörlüğünü üstleniyor. Bir grup sivil toplum örgütü önderi ile birlikte oluşturulan bu girişim, geleceğe müdahil olmak için etkinlikler yapıyor.

678820cookie-checkToprak yeniden EMD İstanbul Başkanı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.