Toprak’ın evi 75’lik kadın milyarderin

Yaklaşık 1 milyar sterlinlik serveti bulunan Peramaa, evi yeniden dekore etmek üzere 30 milyon sterlin harcamayı planlıyor.


GELİNİ DİZAYN EDECEK


Yaşamını Toronto, Londra ve Fransa arasında geçiren yeni ev sahibi Peramaa, ilk olarak ‘Toprak Malikanesi’ yazısını evin üzerinden indirterek, yeni dekorasyon hazırlıklarına başladı. Times Gazetesi’nde yayınlanan habere göre Hourieh Peramaa, yeni evinin dekorasyonunu, aynı zamanda İtalya’nın en ünlü dizaynırlarından birinde çalışan, gelini Yassmin’e bıraktı.


Geçtiğimiz hafta işçilerin içine girdiği, yeni ismi ile Royal Malikanesi’nde mart ayında 50 işçinin daha işbaşı yaparak, havuz ve çift taraflı merdiven hariç, evin duvarları, taban ve tavanı dahil tüm dekorunu sökecekleri ifade edildi. 18 ay sürecek olan çalışmalar sonunda eve yerleştirilmek üzere şimdiden 2 devasa Venedik avizesinin sipariş verildiği de dile getiriliyor.


GİZLİ ZENGİN


Aslen Kazak olan Hourieh Peramaa, 17 yaşındayken bu ülkeden ayrıldı. Bir süre İran’da bir kampta kalan Peramaa, daha sonra İtalya’da, çok zengin bir ailenin oğlu olan ve tıp okuyan kocası ile tanıştı. İlerleyen yıllarda eşine ailesinden kalan mirasın da etkisiyle giderek zenginleşen ve kocasının ölümüyle 1 milyar sterlinlik servetin tek sahibi haline gelen Peramaa, yatırımlarını fonlar aracılığı ile yürütüyor.

809200cookie-checkToprak’ın evi 75’lik kadın milyarderin

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.