Topuz sonunda açtı ağzını yumdu gözünü!

Mehmet Topuz, transferiyle ilgili tartışmalara son noktayı koydu. Topuz dün akşam Kanaltürk’te yayınlanan Telegol’de, transferiyle ilgili soruları cevapladı. Beşiktaş’a verilmiş bir sözü olduğunu ve Yıldırım Demirören’le elsıkıştığını söyleyen Topuz, Aziz Yıldırım’ı transferi konusunda samimi bulmadığını ifade etti. İşte Topuz’un olay yaratacak sözleri;

Mehmet Topuz: Ben öncelikle kulubümle görüşmek istedim ve bana Pazartesi için randevu verdiler. Daha sonra Süleyman Abi’yle birlikte başkanla buluştum Antalya’ya gelmeden önce. Onlar bana “geçen sene oynadığından indirim bekliyoruz, fiyatta indirim bekliyoruz” dedi.

Kayseri’den 3 milyar 200 milyon para alıyordum. İndirim teklifini kabul etmeyince de düşünüldü ve beni satmalarını istedim. Bunun üzerine Süleyman Abi benim yüzümen senin “talibin yok” dedi. Bende kendilerine talip getireceğimi söyledim ve kulüple anlaşmalarını istedim. Bunun üzerine itiraz ettiler ve önce benim anlaşmamı daha sonra kendileri o kulüple masaya oturacaklarını söylediler. Bunun üzerine menajerim Fenerbahçe’yle görüştü ardından da Beşiktaş’ın devriye girdiğini öğrendim. Bunun üzerine tamam olsun Beşiktaş’ta olsun dedim.

Ahmet Çakar: Mehmet kardeşim, Fenerbahçe’de ne zaman kiminle görüştün?

M.T: Salı günü Aziz Yıldırım’la telefonla görüştüm.

A.Ç: Ne dedi sana ?

M.T: Telefonda ilk demesi,”Mehmet beni heryerde arıyor musun, söyle dedi?” Manejerler görüşüyordu; ancak Süleyman Abi’nin bana “talibin yok” demesi üzerine, ben de bunu kendim duymak istedim. Benim Yıldırım’la görüşmemin nedeni de “beni istiyor musunuz, istemiyor musunuz” diye kendisini sormaktı.

Aziz Başkan’da telefonda Recep Başkanla samimi olduğunu söyleyerek, benimle görüşmesinin etik olmayacağını söyledi. Bunun dışında da birşey konuşmadık.

Ahmet Çakar: Aziz Yıldırım seni istediğii söyledi mi?

M.T: Evet söyledi; ancak biraz da çekinerek söyledi. Yanlız görüştüğümüzde Beşiktaş meselesi yoktu.

Ahmet Çakar: Peki sen Aziz Başkan’a bende sizde oynamak istiyorum dedin mi?

M.T: Hayır, abi ben o konuya hiç girmedim.

Ahmet Çakar: Peki o zaman neden aradın?

M.T: Menajerler görüşüyor ve bana seni Fener istiyor diyorlardı. Bu arada Süleyman Abi’de bana senin talibin yok deyince ben kendisiyle görüştüm.

Ahmet Çakar: Peki beni Aziz Yıldırım olarak düşün ve böyle bir soru sorsaydı ne derdin?

M.T: Eğer bana öyle bir soru sorulsaydı, kesinlikle ben o şartlarda “evet” derdim ve kimseyle de görüşmezdim.

Ahmet Çakar: Yani sen Aziz Yıldım’ı o esnada samimi bulmadın?

BEŞİKTAŞ’TA OYNAMAK İSTİYORUM

M.T: Aynen öyle! Salı sabah yolda bunlar konuşuldu, öğleden sonra da Yıldırım Başkan’la görüştük. Kendisi benim Antalya’da olduğumu öğrenince randevulaştık ve geldi. Gittik ve bire bir görüştük ve anlaştık.

Ahmet Çakar: Peki Yıldırım Başkan, senin kulubünle konuştuğunu anlaştığını söyledi mi?

M.T: Evet Yıldırım Başkan, kulüple görüştüğünü anlaştığını söyledi, ben de bunun üzerine konuştum, anlaştım.

Ben Fenerbahçe’yi Salı günü sabahleyin olan o görüşmede samimi bulmadım ve Beşiktaş’la Yıldırım Başkan’la görüştüm ve anlaştım.

Onlara söz verdim, Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Bunu Süleyman Abi’yi de arayıp Beşiktaş’la anlaştığımı ve kolaylık sağlamalarını istedim. O da bana yardımcı olacağını söyledi. Ben şu anda Beşiktaş’a verilmiş bir sözüm var ve orada oynamak istiyorum.

Tanju Çolak: Peki Mehmet herhangi bir belgeye imza attın mı?

M.T: Hayır abi atmadım, imzalamadım.

internethaber

724290cookie-checkTopuz sonunda açtı ağzını yumdu gözünü!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.