Tüp Bebek Uzmanı Londra’ya geliyor

Türkiye’de İstanbul Eurofertil Tüp Bebek Merkezi kurucusu olan Hakan Özornek, merkezde tüp bebek tedavisi yanısıra mikroenjesiyon, aşılama, ilaçsız tüp bebek gibi tedavilerinin de gerçekleştigini belirterek “Dünya standartlarında yüksek başarı oranına sahip olan Eurofertil`de kişiye özel tedavi uygulanıyor” diyor.

1999 yılında Düsseldorf Üniversitesi Kadın Hastalıkları Kliniği tüp bebek bölümünde çalışrken o zamana kadar Türkiye de olmayan sadece kısırlık tanı ve tedavisi konusunda çalışacak müstakil bir merkez kurma düşüncesini İstanbul’da hayata geçirerek 2001 yılında da hasta kabulüne başlamış ve en üst düzeydeki hizmet kalitesi ve farklı yaklaşımıyla binlerce ailenin çocuk sevinci yasamasına yardımcı olmuştur.

Dr. Hakan Özornek, konfreranslara katılanlara tüp bebek ve diğer yardımcı üreme tekniklerini anlatarak şu konulara değinecek… `”Tüp Bebek (İVF), mikroenjeksiyon, ilaçsız Tüp Bebek nedir, tüp bebek tedavisi ve aşamaları nelerdir, kimler tüp bebek tedavisinden yararlanabilir, tüp bebek tedavisinde başarıyı etkileyen faktörler nelerdir, Türkiye’de tüp bebek tedavisinin durumu nedir?”

Dr. Hakan Özörnek’in 29 Haziran saat 11.00’de Cemevi’nde (Dalston) saat 14.00’de Kırkısraklılar Derneği’nde Tüp Bebek hakkında bilgi verecek ve soruları cevaplandıracak.

Hakan Özornek kimdir?

İstanbul’da doğdu. 1984 yılında İstanbul Erkek Lisesi’nden, 1990 yılında da İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Yozgat’ta mecburi hizmetini tamamladıktan sonra sekiz ay Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı’nda asistan olarak çalıştı. Kasım 1993 – Şubat 1999 tarihleri arasında Düsseldorf Heinrich Heine Üniversitesi Kadın Hastalıkları Kliniği’nde uzmanlık eğitimi aldı. Aynı süre dahilinde bölümün tüp bebek ekibinde yer aldı. On sekiz ay süre ile tüp bebek laboratuvarı sorumluluğu yaptı. Chicago’da Andrology Laboratory Services’de androloji üzerine, Basel Üniversitesi Kadın Kliniği’nde reprodüktif endokrinoloji ve yardımcı üreme teknikleri üzerine, Boston İVF’de tüp bebek merkezi kalite sistemleri üzerine çalışmalarda bulundu. Yurtdışı kongrelerde sunulmuş birçok tebliği, uluslararası dergilerde yayınlanmış makaleleri vardır ve birçok uluslararası ödül kazanmıştır. New York Academy of Sciences, ASRM, ESHRE, Alman Jınekoloji Derneği, Alman Üreme Tıbbi Derneği, TJOD, TSRM, İSMAAR, İSRİ, MİJİD, İstanbul Jinekoloji Derneği ve Türk İnfertilite Vakfı’na üyedir. Halen EUROFERTİL Tüp Bebek Merkezi’nin medikal sorumluluğunu yürütmektedir.

Aldığı ödüller

• Rochester Trofoblast Grubu Genç Araştırmacı Ödülü, Banff, Kanada (1996)

• Aşağı Ren Vestfalya En İyi Araştırma Ödülü, Bonn, Almanya (1997)

• Aşağı Ren Vestfalya En İyi Araştırma Ödülü, Krefeld, Almanya (1998)

848530cookie-checkTüp Bebek Uzmanı Londra’ya geliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.