Türk doktorlarına emanet ettirmedi

Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde rahatsızlığı nedeniyle tedavi altındayken önceki gün taburcu edilen Bakan Unakıtan, Ankara’dan THY’nin tarifeli uçağıyla İstanbul’a geldi.
Atatürk Havalimanı VIP salonunda New York’a gitmek için uçuş saatini bekleyen Unakıtan’a eşi Ahsen Unakıtan ile kızı ve oğlu da eşlik etti.

Bakan Unakıtan, uçağının kalkış saati geldiğinde VIP salonundan ayrılırken Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, ”Amerika’ya tedavi maksatlı gidiyoruz. Bakalım oraya gidince ne olacak. Stent mi olur, by-pass mı olur orada belli olacak. Ona göre de tedavimizi yaptırıp geleceğiz inşallah” diye konuştu.

Unakıtan, ameliyatının hangi kentte olacağı sorusuna, Cleveland’da olacağını belirtti.
Ameliyat gününe ilişkin bir soruya da Unakıtan, ”Bilmiyorum. Oraya gidip bir bakalım. Orada karar verilecek” yanıtını verdi.

Unakıtan, ABD’ye eşi kızı ve oğluyla birlikte gittiğini belirtti. Uçağa gitmek üzere VIP salonundan ayrılırken el sallayan Unakıtan, ”Gördüğünüz gibi sağlığım gayet iyi. Lüzumsuz yere haberler yapılmasın. Herkese selam” dedi.

Unakıtan, AA muhabirine, ”Görüyorsun sen de şahit ol” diyerek VIP’ten ayrıldı.
Bakan Unakıtan ve aile bireyleri daha sonra THY’nin tarifeli uçağıyla saat 11.45’te New York’a hareket etti.

Bu arada Maliye Bakanı Unakıtan’a ABD’de bulunduğu süre içerisinde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren vekalet edecek.

1187660cookie-checkTürk doktorlarına emanet ettirmedi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.