Türk Festivali yeniden yapılacak

Turkish Forum UK, üyelerine bir yemek düzenleyerek, biraraya geldi. Sofra Covent Garden’daki etkinliğe katılan üyeler, yıl sonu öncesi hem birbirlerini gördüler, hem de TFUK’un yeni hamlelerini konuştular.

Turkish Forum Başkanı Zeren Safa, konuklarına hoşgeldinize dediği konuşmasında, kuruluşun bir süredir sessiz kaldığını, etkinlik yapmadığını belirterek, “Aslında gerçek böyle değil. Daha önce gerçekleştirdiğimiz faaliyetler, birbirinden değerli konuşmacıların katıldığı toplantılar ve festivaller son bulmadı. Önümüzdeki yaz festivalimizi yeniden düzenleyeceğiz. Bunun hazırlığı içindeyiz. Ben dernek işlerinde yeniyim, ilk kez eylemin içinde girdim. Başta sayın kurucu başkanımız Hasan Taşlıca olmak üzere yönetim kurulu üyelerinin şahsıma gösterdiği güvene teşekkür ederim. Kalıcı ve güçlü bir sivil toplum örgütü için çalışıyoruz. Ve misyonumuza uygun diğer Türk dernekleriyle de işbirliği yapmaya hazırız” dedi.

FOTOĞRAF: Turkish Forum UK (TFUK) Başkanı Zeren Safa Türk toplumu içinde en eski muhasebecilerden olmanın yanısıra İngiltere’de yaşayan en eski Türk gazeteciler arasında sayılıyor…

828100cookie-checkTürk Festivali yeniden yapılacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.