Türk gencine âşık oldu hayatı karardı

5 torun sahibi Anne, genç garson için önce 18 yıllık eşini terk etti. Kızlarının ve ailesinin itirazlarına rağmen Davud ile imam nikahıyla evlendi. Jennifer, “O zaman 46’sındaydım. Davud da 25’indeydi. Onu ilk gördüğümde çok etkilenmiştim. Bana kadın olduğumu hatırlatmıştı” diyor.


2000 yılında İngiltere’ye dönen çift, Kuzey Galler’deki Conwy Kasabası’nda resmen evlendi. Davud 2003’de İngiliz vatandaşlığına hak kazandı ve oturma izni sorunu da çözülünce Jennifer’e yönelik tavırları değişmeye başladı. Şimdi 55 yaşında olan Jennifer, acıklı aşk hikayesini şöyle anlattı:


“Ondan sürekli dayak yedim. Davud’un adına Sarıkemer’e buzağı, inek, tarla, traktör, otomobil ve Didim Altınkum’da yazlık aldım. Banka borçlarımı ödemek için evimi sattım. Ben bu sıkıntıları yaşarken o beni terk ederek bir Rus kızıyla evlendi. Ben terkettiği günlerin birinde de 60 kapsul ilaç içerek ölmek istemiştim…”


O KAFAYI YEMİŞ!


Jennifer Anne’in iddiaları üzerine kendisine ulaştığımız eşi Davud Demir, iddiaların asılsız olduğunu öne sürdü.


Demir, “Boşanmadan önce yani 3-4 yıl öncesinde bazı polislik olaylar yaşandı ama onlar geride kaldı. Ben başkasıyla evlendim. Jennifer ile bir ilgim kalmadı. Kendisi birkaç kez intihara teşebbüs etmiş birisi. Kafayı yemiş durumda. Buradaki polis de onun şikayetlerinden sıkıldı… Söylediklerini dikkate almayın” dedi.

808730cookie-checkTürk gencine âşık oldu hayatı karardı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.