Türk şirketler Emlak Fuarı’nda boy gösterdi

Dünyanın önemli emlak fuarları arasında sayılan ‘The Property Investor Show’u yaklaşık 25 bin ziyaretçinin katıldığı açıklandı. Fuara katılan 300’e yakın firma, ürünlerini tanıtma ve pazarlama imkanına sahip olurken, ziyaretçiler de 100’e yakın seminerde yatırım imkanlarını inceleme şansı buldu.


Bu yılki fuarda özellikle Bulgaristan ve Dubai ön plana çıkarken, fuara Kuzey Kıbrıs ve Türkiye’den gelen emlak firmaları da büyük ilgi gördü. Kıbrıs Rum Kesimi’nin KKTC’de mülk alan İngiliz aile Orams’lar aleyhine açtığı davayı kaybetmesi de KKTC’li emlakçılara olan ilgiyi artırdığı gözlendi.


KKTC’DEN GENİŞ KATILIM


KKTC’nin fuara kalabalık bir heyetle katılarak büyük ilgi gösterdiği gözlendi. KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Salih Usar ile Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer de fuara katılanlar arasında yer aldı.


Fuara Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ı temsilen katılan firmalar şunlardı:


“Anatolian Sky Property Services, Artev Homes,  Avatar International, Berkel & Sons, Bramoregemini, Buy Abroad, Country Properties, Cyprus Bay Properties, Didim Design Group, Emlo Construction, Erşa Construction, Fisks International, Free Birds Publishing, Hanel Houses, Henry Charles Estates, Kayden Estates, Levent Homes, Livingstone Estates, Medview Holiday Club, Nirvana International, ÖDEK properties, Pride of Turkey, Regnum Ltd., SantaFe Construction, Sunbeams Estate Agents, The Turkish Property Centre, Troy Lake Cyprus Ltd., Turquoise Homes Ltd.”

794780cookie-checkTürk şirketler Emlak Fuarı’nda boy gösterdi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.