Türk işyerini soymak istediler 1 ölü

Londra’dan bir buçuk saat uzaklıktaki Bristol şehri merkezinde hazır döner ve kebap üretimi yapan M&M catering firmasında meydana gelen soygunda, 30 yaşında olduğu belirtilen bir Türk’ün öldürüldüğü bildirildi.

Polisten yapılan açıklamaya göre dün akşam (Perşembe), saat 19.45 dolaylarında olay yerine çağrılan ambulans, henüz adı açıklanmayan kişinin cesedini, bugün (Cuma) yapılacak adli tıp incelemesi için hastaneye kaldırdı.

ÜÇ KİŞİ TUTUKLANDI

Öldürülen kişinin söz konusu firmada muhasebe bölümü menajeri olduğu kaydedildi. Bristol Türk Komitesi Başkanı Mehmet Salih Yılmaz’dan (38) edinilen bilgiye göre, olay saat 18.40 civarında meydana geldi.

İşyeri sahibi iki Türk kardeşin yurtdışında olmaları sebebiyle, kamyonlarla dağıtım yapan şoförlerin getirdiği paraları teslim alan Gümüşhane (Kelkit) doğumlu Şener Mansız, daha sonra maskeli 4 kişinin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili olarak yaşları 22- 24 ve 27 yaşlarında olan 3 kişinin tutuklandığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtilirken polis, henüz öldürülen Türk’ün ismini henüz teyit etmedi.

Avon and Somerset Polisi, cinayetle ilgili bilgisi olanların 0845 456 7000 nolu telefondan veya isim belirtmeden 0800 555 111’den Crimestoppers’e ulaşabileceklerini bildirdi.

826130cookie-checkTürk işyerini soymak istediler 1 ölü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.