Türk kökenli polisler ‘roman havası’ oynadı

Geceye Başkonsolos Yardımcısı Sunay Dizdar, Büyükelçilik ve Başkonsolosluk güvenlik görevlileri, ‘Metropolitan Müslüman Polis Derneği’ yöneticileri, dernek üyeleri ve ailelerinden oluşan 120 konuk katıldı…

MPTPA Başkanı Necdet Necjdet, yaptığı kısa konuşmada katılımcılara teşekkür ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. İngiltere’nin ilk Türk kökenli Polis Müfettişi Homre Varley de “kısa zaman önce dernek bünyesinde görev aldığını” belirterek geceye gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bu tür gecelerin sık sık düzenleneceğini söyledi.

HALİL YETKİNLİOĞLU’NA BİR PLAKET DAHA

Gecede düzenlenen ödül töreninde derneğe olan katkıları nedeniyle Hendon Polis Akademisi Proje Sorumlusu Meryem Cast, Haringey Emniyet Müdürlüğü görevlisi Abide Osman ve gazeteci Halil Yetkinlioğlu’na, üzerinde İngiliz Kraliyet Arması’nın yer aldığı birer plaket takdim edildi. Yetkinlioğlu geçen hafta da Britanya Türk Gazeteciler Birliği’nden teşekkür plaketi almıştı.

Ayrıca, Türkçe konuşan toplumun yoğun olarak ayaşadığı Haringey’de 30 yıllık hizmet ardından emekliye ayrılacak olan üst düzey sivil emniyet görevlisi Ray Hall ve Haringey Esnaflar Derneği Başkanı Şefik Mehmet’e de, Haringey Emniyet Müdürlüğü adına teşekkür plaketi verildi.

Aynı gecede, Stoke Newington Polis Karakolu’nda görevindeyken “Hendon Merkez” görevine terfi eden Halil Hüseyin, iş arkadaşı Hüseyin Dağ tarafından tebrik edildi, hediyelerle ödüllendirildi.

POLİSLER ROMAN HAVASI OYNADI

Yenilen yemek ardından davetliler kanuni Turgay Göçen, piyanist Ümit’in müziği eşliğinde sahne alan oryantel Melisa ve assolist Yıldız Çöçen eşiliğinde doyasıya eğlendiler.

Gece sonlarına doğru polisler, kolbastı ve roman havası oynadı, darbuka şov yaptılar.

827880cookie-checkTürk kökenli polisler ‘roman havası’ oynadı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.