Türk öğrenciler mercek altında

TCCA’’de yapılan tanıtım toplantısına Haringey Belediye Başkan Yardımcısı Gina Adamou, Belediye Meclis üyeleri George Meehan ve Nilgün Canver ile yerel seçimlerde belediye meclis adayları katıldı.


Projenin amacı, Türkçe konuşan Türk, Kürt ve Kıbrıslı Türk çocukların eğitimde başarı oranlarının yükseltilmesine katkı sağlanması olarak açıklandı.


BELEDİYE’DEN DESTEK


Tanıtım kokteylinde konuşan TCCA Başkanı Turkay Haji-Philippou, proje ile TCCA’in yeni bir hizmet daha başlattığını belirterek, toplumun gelişmesi için eğitime öncelikle önem verdiklerini söyledi.


Haringey Belediye Başkan Yardımcısı Gina Adamou da böyle bir projenin açılışında bulunmaktan mutlu olduğunu belirtirtti. Haringey Belediye Meclis üyesi ve yeni dönem için de adaylığını koyan Nilgün Canver de, her zaman olduğu gibi kaliteli hizmet veren kurumları desteklediklerini ve TCCA’in bu kuruluşların başında geldiğini sözlerine ekledi..


Proje Koordinatörü Ayşe Gül de proje hakkında bilgi verirken, “Proje 10 – 14 yaş arasındaki Enfield – Haringey ve civarında yaşayan Türk, Kıbrıslı Türk ve Kürt çocukları kapsamaktadır. Eğitimci olarak hiç birimiz başka birisine bir şey öğretemeyiz, ancak bilgi edinme hevesi icin ilham verebiliriz” diye konuştu.


Çalışmalarının maddi kaynağının Children in Need adlı vakıftan sağlandığını vurgulayarak projenin bir yıllık olduğunu belirten Gül, ayrıca proje hakkında bilgi almak isteyenlerin 020 8826 1087 numaralı telefondan Çarşamba – Cuma günleri kendisini arayabileceklerini de sözlerine ekledi.

788590cookie-checkTürk öğrenciler mercek altında

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.