Türkiye zekilerini arıyor

06 – 13 Kasım 2011 tarihinde Macaristan’ın Eger şehrinde düzenlenecek seçmeler sonucunda belirlenecek olan Türk Beyin Takımı ülkemizi 20. Dünya Zeka Oyunları Şampiyonası’nda ve 6. Sudoku Şampiyonası’nda temsil edecek. 31 Temmuz 2011 Pazar günü İstanbul’da yapılacak olan Türk Beyin Takımı Seçmelerine yaş ve eğitim sınırlaması olmaksızın akıl & zeka oyunlarına meraklı herkes katılabiliyor. Katılımın ücretsiz olduğu seçmelere www.akiloyunlari.com internet sitesinde yayınlanan “TBT2011 Kayıt Formu”’nu doldurarak 25 Temmuz 2011 tarihine kadar ön kayıt yaptırmak gerekiyor.

Yarışma sonunda Yıldız Türk Beyin Takımı, Genç Türk Beyin Takımı ve Türk Beyin Takımı olarak 3 farklı kategoride sıralama yapılacaktır. 4’er kişiden oluşacak takımlarda Yıldız Türk Beyin Takımına 14 yaş altı, Genç Türk Beyin Takımına 18 yaş altı adaylar katılacak.

2011 Türk Beyin Takımı seçmelerinin sonuçlarına göre ise, kazanan ilk 4 kişiyi birbirinden güzel ödüller bekliyor olacak. Yıldız Türk Beyin Takımı birincisine Kindle – Ebook Okuyucu, ikinciye ipod nano mp3 çalar, üçüncüye 100 TL’lik hediye çeki, dördüncüye ise 50 TL’lik hediye çeki verilecek.

Genç Türk Beyin Takımı sıralamasında ise, birinciye dijital fotoğraf makinesi, ikinciye ipod nano mp3 çalar, üçüncüye 100 TL’lik hediye çeki, dördüncüye ise 50 TL’lik hediye çeki verilecek.

31 Temmuz Pazar Günü Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan yarışmanın sonuçları, 12 Ağustos cuma günü açıklanacak.

2011 Türk Beyin Takımı seçmeleri Dünya Zeka Oyunları Federasyonu’nun Türkiye Temsilcisi olan Akıl Oyunları Dergisi ve Akıl Derneği tarafından düzenleniyor.

756430cookie-checkTürkiye zekilerini arıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.