Türkiye’nin ilk Latin Festivali “Carnaval Latino”

Sanat hayatının 60. yılını kutlayan Omara Portuondo, geride bıraktığı hatıralarını ve müzik deneyimini dünyada en çok sevdiği şehirlerden biri olan İstanbul’da hayranlarıyla paylaşacak. Dünyada milyonlarca kişiye Latin müziğini sevdiren, birçok Grammy ödülü sahibi Buena Vista Social Club ise bu büyülü sese eşlik edecek.

Festivalde, geçtiğimiz kış İstanbul konser biletleri kısa sürede tükenen, yoğun ilgi üzerine tekrar İstanbul’a gelecek olan Buena Vista Social Club & Omara Portuondo’nun yanısıra yıllardır ilgiyle beklenen ve ilk kez Türk müzikseverlerle buluşacak olan BEBE‘nin muhteşem şarkılarıyla binlerce latin müzik tutkunu dans ve eğlenceye doyacak. LaDescarga ile renklenecek olan, iletişim sponsorluğunu Türkiye’nin en kapsamlı müzik platformlarından karnaval.com’un üstlendiği festival, saat 18.00’de kapılarını açacak. Karnaval Alanında Carnaval Turco da ritm şovları ile yer alacak.

İstanbul dışından gelenler için, World Travel Awards tarafından 2011’de “Avrupa’nın En İyi İş Oteli” seçilen, İstanbul’un iş ve alışveriş merkezinin kalbinde bulunan Mövenpick Hotel’de konaklamalı bilet alternatiflerinin de bulunduğu konserin biletleri Biletix’te , tükenmeden alın !

718250cookie-checkTürkiye’nin ilk Latin Festivali “Carnaval Latino”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.