Türkiye’nin ilk sergi salonlu otoparkı açılıyor

Sanatla teknoloji Cihangir Katlı Otoparkı’nda buluşuyor

Çağdaş teknolojilerin kullanıldığı çok amaçlı otopark, bölgede park ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlayacağı gibi kültürel etkinliklerin de merkezi olacak. Otoparkın içine yapılan sergi salonu, sanatseverleri buluşturacak.

Üstü yeşil alan altı otopark

Çağdaş kent kimliğinin dokusuna uygun olarak inşa edilen otoparkın üstü ise yeşil alan oluyor. Bu yeşil alanda çocuk oyun parkları, basketbol sahası ve sosyal donatı alanları da bulunuyor.

Gurbetci: “ Modern otopark projelerini hızla hayata geçireceğiz”

Cihangir’de yaklaşık 10 ay önce yapımına başlanan çok amaçlı otopark projesinde son aşamaya gelindiğini belirten İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetci, “Aralık ayında bu otoparkımızı İstanbulluların hizmetine sunacağız. 2010 Avrupa Kültür Başkenti seçilen İstanbul’da, park sorununun yoğun olarak yaşandığı diğer bölgelerde de modern otopark projelerini yapmaya devam edeceğiz ” dedi.

Otoparka 313 araç park edebilecek

Toplam 3 bin metrekarelik alana yapılacak olan otoparkta , sergi ve fitness salonu ile sosyal donatı alanları da yer alacak. Klasik ve yarı otomatik (combi lift) sistemin birlikte kullanıldığı otopark, 313 araç kapasiteli olacak.

Abonelik çalışmaları başladı

Cihangir’e nefes aldırmak için adeta bir yaşam merkezi olarak tasarlanan otoparkın daha yapımı tamamlanmadan abonelik talepleri gelmeye başladı.

1074680cookie-checkTürkiye’nin ilk sergi salonlu otoparkı açılıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.