Türkler tüyden, İngilizler yaşlılıktan

Nordling, son günlerde İngiltere medyasının da ilgi odağı olmayı başaran Dr. Menevşe Kargın’ın kurduğu Pasha Clinic’in kurumsallaşma yolunda Marketing bölümünün oluşturulduğunu söyledi.


KARGIN’IN YÖNTEMİ 39 KLİNİKTE


Pasha Clinic’te müşteri memnuniyetinin sağlanması ve elde edilen verimin çoğaltılması için yapılanmanın devam edeceğini belirten Nordling, Clinic’in çalışmalarını şöyle özetledi:
 
“Pasha Clinic’in merkez Londra’daki Maddox Street ve Kuzey Londra’da Hackney’deki şubelerinde yeni açtığı ultra modern tedavi odalarında, Dr. Kargın tarafından eğitimleri verilmiş, deneyimli terapistlerin kozmetik tedavileri uygulanıyor. ‘Medical’ ile kozmetiği birleştirerek hizmet veren Pasha Clinic’in kurucusu Kargın’ın geliştirdiği kozmetik tedavi yöntemleri ve ürünlerini bir yıl içinde 39 klinikte uygulanmaya başlandı.”


“Bazı tedavilerde Atlantiği geçip ABD’ye gitmeye gerek kalmadı. Üstelik fiyatları da çok daha uygun. Müşteri memnuniyeti herşayden önce geliyor. Bu açıdan müşterilerimize ciddi indirimler de uyguluyoruz” diyen Nordling, Pasha Clinic’te yapılan kozmetik tedavileri şöyle anlattı:


“Pasha’da uygulanan belli başlı tedaviler şunlar; ultrasound cilt bakımı (cilt temizliği, bakımı ve masaj), botox, doldurucular , hedeflenmiş yağ azaltımı, selülit, sivilce, cilt yaşlanmasını geciktirme (Anti-ageing), ciltte gerilme izleri, ciltte kırışıklıklar, ciltte sarkma, kasları sıkılaştırma (göğüs, kollar, vb…), lazer yöntemiyle tüy giderme, lazerle varis tedavisi ve saç ekimi… Saç ekiminde İngiltere’nin en yetkin isimlerinden Steve Liggins ile birlikte çalışıyoruz ve ‘Kelliğe son, sonuç alın güven kazanın’ sloganıyla uyguladığımız tedavilerde yüzde 95 başarı elde ediyoruz. Bazı tedavilerde de ülke çapında başarılarımız var. Örneğin iğneyle vitamin tedavisinde İngiltere’de öncü konumundayız… “


PASHA İNGİLTERE MEDYASINDA


Nordling, Pasha Clinic’in İngiltere’de adından sıkca sözettirmeyi başardığını belirterek,  “Sayın Kargın’ın uzman doktor olması ve kozmetikte araştırmaya yönelik laboratuvar çalışmaları yapması İngiltere’deki ciddi medya kuruluşlarının da dikkatini çekti. Channel 4 “How to look good naked” programına en başarılı selülit tedavi sistemi uygulayıcısı olarak konuk edildik, The Times da da Pasha’nın vitamin kokteyli tedavisi övüldü… The Times, Dr. Kargın’ı mükemmel Türk doktoru olarak tanımladı. Böylesi ciddi bir gazeteden övgü almak Türk toplumu açısından da gurur verici gerçekten…” dedi.


EN BAKIMLI KADINLAR GÜNEY AMERİKA’DA


İngiltere’de kozmetik deneyimini aktaran Nordling sorumuz üzerine de en bakımlı kadınların Güney Amerika’da olduğunu belirterek, “Bana göre, Güney Amerikalı bir kadın için bakım çok önemli. Sonra sırasıyla ABD ve Avrupa’da Fransa geliyor. İngiltere’de kadınlar kozmetikten daha çok hatlarına düşkünler” diye konuştu.


TÜRKLER EN ÇOK TÜYLERİNDEN ŞİKAYETÇİ


Pasha Clinic’in Maddox şubesinde müşteri portföyünün yüzde 80’inin İngiliz, Hackney’de ise aynı oranda Türkçe konuşanlar olduğunu vurgulayan Nordling, sorumuz üzerine iki toplum arasındaki kozmetik anlayışı şöyle kıyasladı:


“İngiltere’de yaşayan Türkiye ve Kıbrılılar’dan Azerilere kadar uzanan Türkçe konuşan toplum Türkiye’deki kadınların genel anlayışıyla bire bir örtüşmese de benzer yanları çok denilebilir. Türkler genellikle tüy giderme, fazla kilolardan kurtulma erkekler saç ektirme için başvuruyorlar. İngilizler ise cilt yaşlanmasını geciktirme botox, varis giderme, hedeflenmiş yağ azaltımı taleplerinde bulunuyor…”


Nordling, ayrıca müşterilerinin genellikle kadın olmasına karşın günümüz çağdaş yaşam koşullarında erkeklerin de kadınlar gibi kendilerine bakım yaptığını vurgulayarak, “Bütün tedaviler erkekler için de uygulanıyor. Erkeklerin sayısı giderek artıyor. Bu da sevindirici” dedi.


FOTOĞRAF: Yeşim Nordling
 

794240cookie-checkTürkler tüyden, İngilizler yaşlılıktan

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.