Türüt ve Ozan Arif hakkında suç duyurusu

İHD Genel Başkanı Reyhan Yalçındağ, İsmail Türüt ile Ozan Arif ismiyle tanınan Arif Şirin hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama”, “suç işlemeye tahrik”, “suçu ve suçluyu övme”, “adil yargılamayı etkileme” suçlarından soruşturma başlatılması istemiyle suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.


Yalçındağ, “son birkaç gündür Türkiye’de yaşayan insanların televizyon ekranlarından insanı hayrete düşüren kareler izlediğini” ifade ederek, “Hrant Dink cinayetinin azmettiricilerini öven şarkılar söyleniyor, aydınlara tehdit mesajları gönderiliyor” dedi.


Bu tür olayların Türkiye’de yaşayan yurttaşların vicdanını yaraladığını söyleyen Yalçındağ, “ultra milliyetçi” şiddet dalgalarından kaygılı olduklarını ve bu tür olaylar karşısında acil soruşturma yürütülmezse, benzerlerinin tekrarlanacağını da savundu.


Mazlum-Der Yöneticisi Emrullah Beytar ise bu şarkıda İsmail Türüt ve Arif Şirin’in Hrant Dink cinayetini işleyenleri methettiklerini savunarak, Türüt ve Şirin hakkında dava açılması için yeterli delilin olduğunu öne sürdü.
 
PERİHAN MAĞDEN’İN RADİKAL’DEKİ YAZISI


‘Plan Yapmayın Plan/Çakal Yesun Anani’


İsmail Türüt diye 1 yaratık var.
Şişmandan ziyade şişmiş 1 adam: Böyle helllyum gazını basmışlar arkasından, şişirmişler şişirmişler, bi iple bağlı yere, ipi kessen bi yerinden uçup gidecek: öyle bi amorf balon.
Ve fakat Osman Yağmurdereli vs. bütün kötücül şişmeler gibi; bunların çok şirin/sevinilesi/komikşekerpofpof olduklarına dair, psikolojide (eskilerden) ‘Picnic Type’ tabir edilen tiplerden olduklarından- böyle güçlü 1 inançları var herrr halleriyle katlanılası/beğenilesi olduklarına dair.
Nitekim ‘Fıkralarla Türkiye’nin sunucusu İsmail Türüt KANAL 7’DE.
Vakti zamanında Şevki Yılmaz’ın seçim kampanyası için yaptığı bi besteleme neticesinde yargılanmış. Fikir suçundan! Öylesine zararziyan fikirlerle şarkı attırabiliyor yani.
“Tarabya’da uşaklar/Etiler’de yumuşaklar” demesinin akabinde, sahnede bacağından vurulmuştu.
Sıkı durun: daha önce Arto’yu da vurmuş bulunan Tolga Bilgi tarafından.
Arto, Ermenilerin Yüz Karası diyebileceğimiz, çene ishalinden mustarip, karga sesli ‘kişi’. Gerçek ismi: Harutyun Dalga.
Her şey şaka gibi değil mi? Bizler de zaten Fıkralarla Yaşayanlarız. Yalnız Hrant Dink öldü. Biz yaşıyoruz.
O önce mahkûm edildi, sonra öldürüldü.
Büyük Faşist Ozanbeyin Ozan Arif yazıyor, İsmail Türüt okuyor. Parçanın adı: ‘Plan Yapmayın Plan’- içinde Ogün’ler, Yasin’ler geçiyor.
Sözleri yazan Ozan Arif Faşisti “Sözlerimin arkasındayım” diyor. Ve fakat yasinlerle, fatihalarla tabii ki bizim anladığımız şeyleri kast etmemiş.
Dualarla yazılmış mısralarmış’a getiriyor. Kullanılırmış bunlar tabir olarak!
İsmail Türüt diyelim, bu parçasının içinde bulunduğu DÜNYA TATLISI kasetinin etiketinin Ogün Müzik’ten olmasını da açıklayamıyor.
İnternette filan Ogün Müzik’ten çıkmış gözüküyor ‘Dünya Tatlısı’.
Menajeri “Ogün Müzik’le çalışmıyoruz. Melodi Müzik’ten çıktı” diyor. Zaten Unkapanı’nda Ogün Müzik diye bi şirketin izi bulunamıyor.
Rahip Santoro’yu öldüren de ‘Küçük Ogün’dü, Hrant Dink’i öldüren de ‘Küçük’ Ogün. Çok sevilen, çok anlamlı bir isim Karadeniz’de anlaşılan. Şarkıda da: “O gün öyle desinler/Bugün böyle desinler/Fatiha’lar, Yasinler/Bitmez Karadeniz’de” deniliyor zaten.
Evet, Dünya Tatlısı olduğuna inanan 1 Fıkracı Adam. Uşaklar/Yumuşaklar sallamasının ardından bacağından kurşunlanıyor. Bir de röfleli/makyajlı/fırfır takım elbiseli fotoğrafları çıkmıştı ortaya. Bi zamanlar muhayyilesinin Etilerindeki ‘yumuşaklar’ janrında takılıyormuş yani. Şevki Yılmaz için öylesine radikal sözler attırıyor ki propaganda türküsünde, mahkemeye veriliyor.
Kanal 7’nin sevilen elemanı ayrıca!
‘Parçasıyla’ ilgili, “Karadeniz’de oynanan oyunlara dikkat çekmek istedim” diyor.
Çekti nitekim.
Avusturya’da yaşayan ve vatan/millet sevgisinden çatlayan 1 Takım Türkler, Dink Cinayetini ÖVEN bir klip attırıp YouTube’a koyuyorlar. ‘Dünya Tatlısı’ Fıkracı Türüt Uşakları’nın şerefine!
Bu arada BAHÇEŞEHİR Üniversitesi’nde, ‘1 Grup Çarşambalı Genç’ (ahh bu Karadeniz’in milliyetperver uşakları!!) Dink’in öldürülmesinin ne kadar şahane/gerekli bi şey olduğu üstüne bir film attırıyorlar.
‘Filmde’ Dink’in arkadaşını oynayan kişi “Eninde sonunda Batı Ermenistan’ı da bizim topraklarımıza katıp Büyük Ermenistan’ı kuracağız” diyor.
Dink Rolündeki: “İnşallah…. Türkten boşalacak
o zehirli kanın yerini alacak olan temiz kan Ermeni’nin Ermenistan’la kuracağı asil kanda mevcut olacaktır” diyor.
Bu lafların ardından sokağa çıkınca, vurulup öldürülüyor Dink’i ‘oynayan’. 12 Eylül döneminde hapiste yapılan testlerin sonunda faşistlerin çoğu geri zekâlı çıkmışlar, okumuşsunuzdur.
Trabzon Emniyet’i de, İstihbaratı da KUSURLU BULUNMADI müfettişlerce, biliyorsunuz. Tüm Trabzon’un, bütün Pelitli’nin bildiği, ezbere, herkesin konuştuğu, jandarma muhbirinden, polis istihbaratçısına onca haberdar edilmiş, GELİYORUM! diye bağırmış bir cinayetle alakalı; HİÇBİR YETKİLİ sorumlu tutulmadı, yargılanmadı. Dahası ‘aklandı’.
‘Küçük’ Ogün’le o posterleri hazırlayan polisiyle, jandarmasıyla Çayocağı Yapımcıları hakkında da hiçbir cezai işlem yapmaya gerek duyulmadı.
Aklandılar. Paklandılar.
Hrant Dink’i Yaşayan/Yürüyen 1 Hedef haline getiren tüm o mahkeme basma sahnelerini yaratıklandıranların bi kısmı, Ümraniye’deki bomba baskınından beri içerdeler. Yalnız YASAK haklarında yazmak ve çizmek. (Danıştay Baskını’na bağlandı vs. diye.)
Onların tepesindekilere ulaşılmadığına göre; bu ilginç, bu esrarengiz yasak devam edecek.
‘Küçük’ Ogün yüzünden Hrant Dink’in mahkemesini izlemek de yasaktı. 18’ine bastı mı ARTIK ‘Küçük’ Ogün? Yoksa cinayeti işlediğinde 13 yaşında filan mıydı? Adlı Tıp Raporu ‘Küçük’ Ogün’ün yaşını ‘kanıtlayan’ Samsun Adli Tıbbı’ndan alındı- yanılmıyorsam. Yaşı o zaman da çok şaibeli idi;
ama artık 18’ine basmış olduğunu ümit ediyorum Karadenizli bu küçük uşağın.
Bu iğrenç ötesi klip haberini, mahçup bi edayla yedinci sayfadan küçücücük duyurdu pazar günü ‘Büyük’ Hürriyet gazetesi.
Ogün’ün çay ocağındaki poster çalışmalarını ‘Avla avcının birlikte hatıratı’ olarak değerlendiren, bu çocuklarla ’empati yapmamızı’ isteyen İklimatör Genel Ağbi Özkök’ün yazısı ise koalaları mı, penguenleri mi, kutup ayılarını mı tercih edelim neşeli ayaklar/küresel ısınmanın sembolü olarak- üstüneydi.
Dünya Tatlısı’ydı yani.
Dünya tatlısıydı çizgisi. O gün de öyleydi.

1048320cookie-checkTürüt ve Ozan Arif hakkında suç duyurusu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.