Tulip Holidays 3’ncü şubesini açtı

Londra’da uzun yıllardır hizmet veren Tulip Holidays seyahat firması, üçüncü şubesini törenle açtı.Başkentin en uzun caddelerinden Green Lanes’in başında Newington Green’de bulunan yeni Tulip Holidays ‘in açılışı, çok sayıda ismi de biraraya getirdi.

Turizm sektörünün tanınan isimlerinden Itır ve Kadri Sökmen’in sahibi olduğu, Haringey ve Stoke Newington’da da şubeleri bulunan seyahat firması, artan ihtiyacı karşılamak ve Türkçe konuşan topluma daha fazla hizmet verebilmek amacıyla bu kez de Newington Green’de yeni bir şube açtı.

Şubenin açılışına KKTC Konsolosu Mustafa Beyazbayram, THY Londra Genel Müdürü Nejdet Şark, Haringey Belediyesi meclis üyesi Nilgün Canver, İş Bankası Londra Müdürü Hasan Candan, yardımcısı Kemal Sinecan, TURKISH Forum UK başkanı Zeren Safa ile çok sayıda işadamı katıldı.

Seyahat sektöründe uzun yıllardır Londra’daki Türkçe konuşan topluma hizmet veren Itır ve Kadri Sökmen, 3’üncü şubelerini açmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, önümüzdeki sezonda Türkiye ve KKTC’ye turist götürmede yeni şubeleriyle hizmet ağlarını daha da genişlettiklerini ifade ettiler.

Sökmen çifti, 43 Newington Green’deki şubelerinde küçük kızları Seda Sökmen’in idareci olacağını belirterek, “ Aile mesleğimizde 2. Kuşak gelmesi de bizim için ayrı bir sevinç kaynağı” dediler.

THY Müdürü Nejdet Şark ve Sökmen ailesi daha sonra alkışlarla üzerinde uçaklar bulunan dev pastası keserek, hayırlı olmasını dilediler.

845910cookie-checkTulip Holidays 3’ncü şubesini açtı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.